24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Tanzania Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Présidén Tanzania netepkeun dorongan rébranding pariwisata anu jembar

Présidén Tanzania

Présidén Tanzania Samia Suluhu Hassan parantos ngaluncurkeun program dokumenter pariwisata anu bakal ngalaan Tanzania sateuacan pasar pariwisata dunya, nargétkeun pikeun narik langkung seueur wisatawan sareng inpéstasi di nagara éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Program dokumenter "Royal Tour" anu nembe diluncurkeun bakal dirékam di tempat anu béda-béda di Tanzania.
  2. Dina wisata éta, Présidén bakal ngiringan nganjang nyalira teras nyandak bagian pikeun ngarékam tur pikeun pangiriman sareng sirkulasi global.
  3. Rékaman film dokumenter anu dimaksud pikeun ngamajukeun Tanzania sacara internasional dimimitian tanggal 28 Agustus 2021, di Zanzibar dimana Présidén ayeuna nuju kunjungan resmi.

Dokumén pariwisata bakal direkam dina Pupuhu panitia Présidén anu bakal koordinasi rencana pikeun ngamajukeun Tanzania sacara internasional sareng saha Sékretaris Permanén di Menteri Informasi, Budaya, Seni sareng Olahraga.

"Présidén bakal nunjukkeun pengunjung anu béda pariwisata, inpéstasi, seni, sareng atraksi budaya anu aya di Tanzania," maca bagian tina pernyataan anu dikaluarkeun ku Kantor Présidén Tanzania. Program Royal Tours ditujukeun pikeun nguatkeun hubungan antara Tanzania sareng nagara-nagara sanés, ogé pikeun mere ilham kerjasama sareng wisata di antawisna Tanzania, bangsa sanés, sareng organisasi.

Présidén Samia nyarios yén pamaréntah parantos ngamimitian strategi agrésif pikeun mérek nagara ngaliwatan promosi kasempetan ékonomi anu aya sacara global. Saatos ngajantenkeun kantor luhur di Tanzania dina Maret taun ieu, Présidén Samia nyarios yén pamaréntahanana ngarepkeun bakal nambahan jumlah wisatawan tina 1.5 juta ayeuna janten 5 juta pengunjung dina 5 taun ka payun.

Dina garis anu sami, pamaréntah ngarepkeun naékkeun pendapatan wisata tina $ 2.6 milyar ka US $ 6 milyar dina periode anu sami, saur anjeunna. Pikeun ngahontal targét anu diramalkeunana, pamaréntah ayeuna narik investasi hotél sareng pariwisata kalayan ngadistribusikaeun situs-situs wisata, kalolobaanana mangrupikeun situs bersejarah sareng pantai laut, diantara situs-situs sanés anu saacan pinuh dikembangkeun pikeun narik wisatawan.

Tanzania ogé bakal ngaidentipikasi nagara-nagara strategis pikeun memasar pariwisata na ngalangkungan misi diplomatik sareng kedutaan anu gaduh pamasaran agrésif pikeun produk safari na dina tingkat global. Tinjauan pajak terlarang dina pariwisata, tujuanana pikeun ngaleungitkeun investor tina pajak sareng beban pendapatan ogé bakal dianggap.

Produk wisata, pantai, sareng warisan warisan, ogé kapal pesiar mangrupikeun poténsi daérah anu peryogi pangwangunan sareng pamasaran pikeun langkung seueur turis sareng investasi perjalanan - kalolobaan hotél, angkutan udara, sareng infrastruktur.

Pangwangunan taman nasional anyar di Kulon Tanzania dipiharep tiasa ningkatkeun pariwisata di zona Great Lakes, kasohor simpanse sareng gorila anu ngumbara diantawis Tanzania, Uganda, Rwanda, sareng DR Kongo. Taman anyar ogé diarepkeun ogé bakal naekeun wisata régional sareng intra-Afrika antara Tanzania, Uganda, Rwanda, Burundi, sareng Démokratik Kongo (DRC).

Pariwisata mangrupikeun daérah ékonomi konci anu katingali ku nagara-nagara Afrika ngembangkeun, pasar, sareng promosikeun kanggo kamakmuran buana.

Présidén Samia ngadamel kunjungan Nagara 2 dinten ka Kénya dina Méi taun ayeuna, teras ngayakeun ceramah sareng Présidén Kénya Mr. Uhuru Kenyatta, nargétkeun kamekaran perdagangan sareng gerakan masarakat antara 2 nagara tatangga. Dua Pimpinan Negara parantos sapuk pikeun ngaleungitkeun halangan ngahambat jalan lancar perdagangan sareng jalma antara 2 nagara Afrika Wétan teras ngadorong wisatawan régional sareng internasional pikeun nganjang ka unggal nagara.

Aranjeunna teras maréntahkeun pejabat masing-masing pikeun ngamimitian sareng nyimpulkeun parundingan perdagangan pikeun ngajembatan béda anu signifikan antara 2 nagara. Gerakan masarakat ogé kalebet wisatawan lokal, régional, sareng asing ngadatangan Kénya, Tanzania, sareng sakumna daérah Afrika Wétan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Leave a Comment