Ngabobol Warta Internasional kuliner Hawaii Megatkeun Warta HITA Industri silaturahmi Hotél & Resor Kamaainas wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Wisatawan sareng warga kedah ningalikeun vax / bukti uji négatip pikeun lebet bisnis Oahu

Bukti diperyogikeun pikeun lebet réstoran, bar, sareng seueur deui

Walikota Honolulu Rick Blangiardi ngumumkeun dinten ayeuna, Senén, 30 Agustus 2021, yén dimimitian tanggal 13 Séptémber 2021, sadaya palanggan anu badé lebet kana sababaraha kediaman Oahu kedah nunjukkeun bukti vaksinasi atanapi bukti uji COVID-19 négatip dina 48 taun ka pengker. jam.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Urutan darurat Safe Access Oahu anu anyar ieu salaku réspon tina lonjakan kasus COVID-19 anyar anu muncul saprak datangna varian Delta.
  2. Jumlah kasus anu ningkat ieu nempatkeun paménta ageung pikeun rumah sakit sareng padamel Hawaii.
  3. Kalebet buktos vaksinasi atanapi hasil uji négatip, padamel usaha ieu ogé kedah nunjukkeun kartu vax atanapi hasil tés na.

ieu urutan darurat anyar bakal tetep berlaku sahenteuna 60 dinten. Nagara sareng kabupatén ogé parantos ngalaksanakeun mandat vaksin pikeun padamel. Barudak di handapeun umur 12 taun, anu henteu layak pikeun vaksin, dibebaskeun tina sarat.

Usaha ieu di handap ieu dina mandat anyar ieu:

  • Restoran sareng bar (takeout dibebaskeun) - alkohol bakal lirén dilayanan jam 10 sonten
  • Pusat kebugaran sareng kabugaran, kalebet studio tari
  • Jalan-jalan boling, arcade, sareng aula biliar
  • Bioskop
  • museum
  • Bagian jero kebon botani
  • Akuarium, atraksi kahirupan laut
  • Zoos
  • Kapal parahu rekreasi komérsial
  • Kolam renang komersial umum sareng swasta
  • Rentang némbak / panahan
  • Daya tarik komérsial sanésna sapertos go kart, mini golf
  • Naon waé perusahaan anu nawiskeun tuangeun sareng / atanapi inuman dina konsumsi tempat

Bukti vaksinasi anu tiasa ditarima

Bukti vaksinasi pinuh hartosna nunjukkeun yén anjeun parantos ngalengkepan rézim vaksinasi anu disatujuan ku Departemen Kaséhatan Hawaii saluyu sareng sadaya sarat tina program Perjalanan Aman Nagara ku cara nyayogikeun:

  • salinan keras tina kartu vaksinasi anu disahkeun ku nagara;
  • salinan / salinan digital tina kartu vaksinasi anu disahkeun ku nagara; atawa
  • aplikasi alat digital / pinter anu disatujuan ku Hawaii anu negeskeun status vaksinasi lengkep (kalebet ngalangkungan program / aplikasi Aman).

Anjeun ogé kedah nampilkeun idéntifikasi sareng inpormasi anu sami sareng buktina vaksinasi.

"Vaksinasi pinuh" hartosna 2 minggu parantos saatos dosis anu kadua dina séri vaksinasi dua dosis COVID-19 anu parantos diidinan pikeun panggunaan darurat atanapi disatujuan ku Administrasi Pangan sareng Narkoba AS. Alternatipna, 2 minggu kedah kaliwat saatos vaksinasi COVID-19 dosis tunggal anu parantos diidinan pikeun panggunaan darurat atanapi disatujuan ku Administrasi Pangan sareng Narkoba AS, henteu paduli naha panguat vaksin COVID-19 parantos ditampi.

upami hiji jalma nolak nunjukkeun buktina vaksinasi atanapi buktina uji COVID-19 négatip di pendirian moal dilebetkeun kecuali pikeun tujuan anu gancang sareng terbatas (sapertos nganggo kamar mandi, nyokot katuangan, mayar tagihan, atanapi ngarobih rohangan loker). Nalika lebet ka tempat tujuan pikeun tujuan kawates sapertos kitu, masing-masing jalma kedah nganggo topéng pameunteu.

Walikota Honolulu Rick Blangiardi nyatakeun yén usaha anu diliput ku program Safe Access Oahu bakal diarepkeun ngalaksanakeun aturan anyar. Anu henteu tiasa nyanghareupan denda atanapi bahkan panutupan samentawis. Réstoran Oahu sareng pendirian sanésna ogé bakal tetep tunduk kana watesan kapasitas ayeuna ogé anu diperhatoskeun pikeun wisatawan anu ngumbara ka Hawaii.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment