24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Keuntungan hotél naék, tapi naha tetep kitu?

Keuntungan hotél naék, tapi naha tetep kitu?
Keuntungan hotél naék, tapi naha tetep kitu?
Ditulis ku Harry Johnson

Industri hotél tetep rapuh, nyingkahan unggal halangan anyar anu dibuang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Industri hotél AS terus ningali naék na pendapatan.
  • Di Éropa, kinerja hotél terus ngikis handapeun.
  • Di Asia, kinerja industri hotél Cina parantos konsisten. 

Kinerja hotél global ningkat unggal bulan. Éta warta anu saé. Perhatian anu langkung neken nyaéta lamun éta bakal tetep kitu. Industri hotél tetep rapuh, nyingkahan unggal halangan anyar anu dibuang.

Snag paling anyar nyaéta varian Delta, anu nyababkeun kasus COVID najis di seueur daérah sareng miceun rengkuh kana rebound laun. Ngan minggu ayeuna ieu, Uni Éropa nyarankeun yén Amérika dilarang tina perjalanan anu teu penting ka nagara-nagara anggotana saatos naékna bisi diitung di AS. Kusabab Amérika Serikat tetep batesan pikeun kaseueuran wisatawan Éropa.

Masih, industri hotél terus maju.

AS Pindah

Padahal sadaya daérah gaduh sababaraha waktos sateuacan tingkat sareng pre-pandemi 2019 angka, paningkatan bulan-ka-bulan pikaresepeun. The AS terus ningali naék pendapatan: RevPAR dina bulan Juli 2021 langkung ti $ 20 langkung luhur dibanding bulan saencanna sareng ayeuna langkung ti 1,000% langkung luhur dibanding tempatna dina bulan April 2020, nadir kinerja hotél.

Pendudukan naék janten 60% dina sabulan, ngabantosan kauntungan BBM dina total pendapatan hotél. Samentara éta, tanaga gawé tetep jalan satapak, tapi salaku hotél, hususna di pasar Resort, ningkat deui, gaji bakal ngiringan undak. Mertimbangkeun Miami Beach: Total gaji pencét $ 92 per rohangan anu sayogi dina Juli 2021, ngan $ 18 tina tingkat Juli 2019 na 143% langkung luhur tibatan dina waktos anu sami taun kamari.

Panghasilan anu langkung saé ngabantosan nguntungkeun kauntungan operasi kotor anu langkung saé, kalayan AS mencét $ 67 dina sasih, potongan 18% dina waktos anu sami di 2019.

Ningkat EU Vax Climbs

Di Éropa, dimana di Uni Éropa tingkat vaksinasi langkung luhur tibatan Amérika Serikat, kinerja hotél terus dikikis handapeun. Nanging, éta tiasa robih kusabab peluncuran vaksin anu suksés, anu parantos naékkeun perasaan di sapanjang buana ti wisatawan sareng investor, sami.

Wétan Tengah Teu Percaya

Saatos kauntungan di bulan Pébruari 2021 sareng Juni 2021, GOPPAR condong dina bulan Juli, pencét $ 29, ngan 11% tina tingkat Juli 2019 na langkung ti 1,900% langkung luhur tibatan Juli 2020, nalika GOPPAR tos négatip.

Tren panghasilan parantos ngeunteung kana tren laba, mangrupikeun produk tina manajemén expense terkendali, anu parantos ningali nomer gaji sedeng saatos lonjakan dina bulan Pébruari anu ngabantosan ngalambatkeun perlambatan kauntungan.

Cina Ngarah

Di Asia, CinaKinerja parantos konsisten. GOPPAR némbak ka luhur saatos jerona paling poék dina bulan Pébruari. Ayeuna, dugi ka Juli 2021, GOPPAR $ 2 langkung luhur tibatan dina bulan Juli 2021, hiji prestasi anu pikasieuneun sareng kamungkinan didorong ku kanyataan yén kasus COVID di nagara éta turun ka ampir nol saatos lonjakan COVID.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment