24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Departemen Luar Negeri AS: Entong angkat ka Kanada

Departemen Luar Negeri AS: Entong angkat ka Kanada
Departemen Luar Negeri AS: Entong angkat ka Kanada
Ditulis ku Harry Johnson

Piwuruk perjalanan panganyarna anu dikaluarkeun ku Departemen Luar Negeri AS, ningkatkeun Kanada kana Level 3, anu nyatakeun 'Ngalangkungan deui perjalanan'.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Warga AS ngingetkeun teu ngumbara ka Kanada.
  • Departemen Luar Negeri AS naékkeun tingkat piwuruk perjalanan Kanada ka 3.
  • Perjalanan antara Amérika Serikat sareng Kanada henteu disarankeun kusabab lumangsung COVID-19 pandemi

Departemen Negara Amérika Serikat parantos ningkatkeun tingkat peringatan perjalanan pikeun urang Amérika anu ngumbara ka Kanada, mamatahan sadaya warga Amérika Serikat pikeun nimbangkeun balik ka nagara di tengah-tengah pandemi COVID-19 anu lumangsung.

Piwuruk perjalanan panganyarna anu dikaluarkeun ku Departemen Luar Negeri AS, ningkatkeun Kanada kana Level 3, anu nyatakeun 'Ngalangkungan deui perjalanan'.

nu Departemen Propinsi AS ngaluarkeun pernyataan nyatakeun yén éta parantos ngategorikeun deui saran perjalanan ti Level 2 - "latihan tambah ati-ati" - ka Level 3 - "nimbangkeun deui perjalanan"- dina naséhat tina CDC, kusabab" tingkat luhur COVID-19 di Kanada. "

Departemen Luar Negeri AS, babarengan jeung Pusat AS pikeun Kontrol sareng Pencegahan Panyakit (CDC), ogé ngingetkeun ngeunaan perjalanan ka Swiss, di antara nagara-nagara sanés kusabab ningkatna jumlah kasus inféksi COVID-19 anu anyar.

Dina tujuh dinten ka pengker, langkung ti 21,000 kasus COVID-19 anyar parantos dilaporkeun di Kanada. Dina waktos anu sasarengan, langkung ti 900,000 kasus COVID-19 anyar kacatet minggu kamari di Amérika Serikat, numutkeun Pusat Kontrol sareng Pencegahan Penyakit (CDC).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Hmmm Kalayan apx 10% tina populasi AS, urang langkung atanapi henteu ngajalankeun aturan 10% pikeun seueur pamikiran.
    Upami Kanada ngagaduhan 21,000 kasus Covid énggal, Amérika Serikat kedah ngan ukur apx 210,000 tapi aya 900,000.
    Sora siga urang Kanada teu kedah ngumbara ka AS>