24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Éropa angkat larangan perjalanan pikeun sababaraha nagara, daptar hideung di batur

Éropa angkat larangan perjalanan pikeun sababaraha nagara, daptar hideung di batur
Éropa angkat larangan perjalanan pikeun sababaraha nagara, daptar hideung di batur
Ditulis ku Harry Johnson

Déwan Éropa ngamutahirkeun daptar nagara, daérah administrasi khusus sareng éntitas sanés sareng otoritas diwengku anu mana larangan perjalanan kedah dicabut.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Uni Éropa sacara bertahap ngangkat larangan perjalanan anu teu penting samentawis.
  • Lima nagara sareng hiji badan / otoritas daérah dikaluarkeun tina daptar pangangkatan larangan.
  • Israél, Kosovo, Libanon, Monténégro, Républik Makedonia Kalér sareng Amérika Serikat dihapus tina daptar.

Saatos tinjauan dina rekomendasi ngeunaan pangangkatan sacara bertahap tina larangan samentawis dina perjalanan anu teu penting kana Uni Éropa, Déwan nganyarkeun daptar nagara, daérah administrasi khusus sareng éntitas sanés sareng otoritas daérah anu larangan perjalanan kedah dicabut.

Khususna, Israel, Kosovo, Libanon, Monténégro, Républik Makedonia Kalér sareng Amérika Serikat dikaluarkeun tina daptar.

Henteu-kabutuhan ngumbara ka UÉ ti nagara atanapi badan anu teu didaptarkeun dina Annex I tunduk kana larangan perjalanan samentawis. Ieu tanpa prasangka kamungkinan pikeun nagara anggota angkat pangwatesan samentawis dina perjalanan anu teu penting ka Uni Éropa pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh.

Sakumaha anu parantos ditangtoskeun dina rekomendasi Déwan, daptar ieu bakal terus ditinjau sacara rutin sareng, saupamina aya, diperbarui.

Dumasar kana kriteria sareng kaayaan anu diatur dina rekomendasi, ti saprak 30 Agustus 2021, nagara-nagara anggota kedah laun-laun angkat larangan perjalanan di wates luar pikeun warga nagara-nagara katilu ieu:

  • Albania
  • Arménia
  • Australia
  • Azerbaijan
  • Bosnia sareng Hercegovina
  • Brunei Darussalam
  • Kanada
  • Jepang
  • Jordan
  • Selandia Baru
  • Qatar
  • Républik Moldova
  • Arab Saudi
  • Sérbia
  • Singapura
  • Koréa Kidul
  • Ukraine
  • Cina (tunduk kana konfirmasi kapamalian)

Watesan perjalanan ogé sakedik-sakedik diangkat pikeun daérah administrasi khusus Cina Hong Kong sareng Macao.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment