24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia kuliner kabudayaan News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Key West ngabatalkeun 2021 Fantasi Fest Parade

Key West ngabatalkeun 2021 Fantasi Fest Parade
Key West ngabatalkeun 2021 Fantasi Fest Parade
Ditulis ku Harry Johnson

Acara tandatangan sapertos Headdress Ball sareng Piaraan Masquerade masih direncanakeun, sareng bakal aya seueur partai masquerade masing-masing sareng karesep festival anu sanés.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Acara populér Key West dibatalkeun kusabab COVID-19 pandemi.
  • Seueur acara festival anu dijadwalkeun bakal dilanjutkeun sareng protokol kaamanan COVID-19.
  • Masquerade populér ogé ayeuna ditahan.

Parade Fantasi Fest ikonik Key West sareng pameran jalanan di Duval Street moal dilaksanakeun taun ayeuna, panitia pésta masking sareng kostum 10 dinten diumumkeun dinten Senén wengi, pikeun ngajagaan ngalawan panyebaran poténsial COVID-19 sareng varian na.

Aranjeunna nekenkeun festival 22-31 Oktober sacara umum sareng seueur acara anu dijadwalkeun bakal diteruskeun, bari ngadorong para hadirin pikeun nuturkeun protokol perlindungan COVID. 

"Fantasi Fest bakal katingali béda taun ayeuna, tapi henteu dibolaykeun," saur diréktur festival Nadene Grossman Orr. "Acara tandatangan sapertos Headdress Ball sareng Piara Masquerade masih direncanakeun, sareng bakal aya seueur partai masquerade masing-masing sareng karesep festival séjén anu dipikaresep."

Grossman Orr nyarios yén Masquerade Maret anu populér, dijadwalkeun 29 Oktober, ayeuna ditahan.

Kadua parade sorotan sareng jalan ogé biasana narik puluhan rébu urang Key Kulonkota anu bersejarah.

Panitia tina Zombie Bike Ride sareng kampanye penggalangan dana pikeun milih raja festival sareng ratu ngabolaykeun acara na akhir minggu kamari, nyebatkeun masalah COVID.

Implengan Fest didirikeun taun 1979 sareng parantos nampi pujian internasional pikeun kontes na, float parade anu mewah sareng pihak kostum anu bertema.

Grossman Orr nyarios yén jadwal acara bakal diénggalan dina sababaraha dinten ka payun sareng ngadesek jalma pikeun mariksa éta sacara rutin.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment