Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor rapat wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

COVID-19 maéhan perjalanan bisnis Amérika

COVID-19 maéhan perjalanan bisnis Amérika
COVID-19 maéhan perjalanan bisnis Amérika
Ditulis ku Harry Johnson

Sanaos ningkatna perjalanan luang dina usum panas, survey anyar nyorot kana pandangan anu surup pikeun perjalanan sareng acara bisnis, anu nyumbang langkung ti satengahna pendapatan hotél sareng henteu diperkirakeun balik deui ka tingkat pra-pandemi dugi ka 2024.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 67% wisatawan bisnis AS ngarencanakeun nyandak langkung seueur perjalanan.
  • 52% wisatawan bisnis AS sigana bakal ngabatalkeun rencana perjalanan anu aya tanpa dijadwalkeun deui.
  • 60% wisatawan bisnis AS ngarencanakeun nunda rencana perjalanan anu aya.

Wisatawan bisnis AS nyusut rencana perjalanan di tengah kasus COVID-19 anu ningkat, kalayan 67% ngarencanakeun nyandak langkung seueur perjalanan, 52% sigana bakal ngabatalkeun rencana perjalanan anu aya tanpa dijadwalkeun deui, sareng 60% ngarencanakeun nunda rencana perjalanan anu aya, numutkeun nasional anyar survey dilakukeun atas nami American Hotel & Lodging Association (AHLA).

Sanaos uptick dina perjalanan luang usum panas, survey anyar nyorot prospek taram pikeun perjalanan bisnis sareng acara, anu nyumbang langkung ti satengah tina pendapatan hotél sareng teu diarepkeun bakal balik ka tingkat pra-pandemi dugi ka 2024.

Kurangna perjalanan bisnis sareng acara ngagaduhan akibat anu utama pikeun padamelan boh langsung dina sipat hotél, sareng di masarakat anu langkung lega. Hotél diperkirakeun mungkas 2021 turun ampir 500,000 padamelan dibandingkeun sareng 2019. Kanggo unggal 10 jalma langsung padamel di properti hotél, hotél ngadukung tambahan 26 padamelan di masarakat, ti réstoran sareng ritel dugi ka perusahaan suplai hotél-hartosna tambahan ampir 1.3 juta Padamelan anu didukung hotél ogé aya résiko.

Survey ka 2,200 déwasa dilakukeun dina 11-12 Agustus 2021. Tina ieu, 414 jalma, atanapi 18% réspondén, mangrupikeun palancong bisnis-nyaéta jalma anu damel dina padamelan anu biasana kalebet perjalanan anu patali sareng padamel atanapi anu ngarepkeun pikeun ngarambat bisnis sahenteuna sakali antara ayeuna sareng akhir taun. Papanggihan konci diantara wisatawan bisnis kalebet hal-hal ieu:

  • 67% kamungkinan nyandak langkung seueur perjalanan, sedengkeun 68% sigana bakal nyandak perjalanan anu langkung pondok
  • 52% nyarios yén aranjeunna sigana bakal ngabatalkeun rencana perjalanan anu teu aya rencana pikeun ngarencanakeun deui
  • 60% kamungkinan nunda rencana perjalanan anu aya dugi ka waktos engké
  • 66% sigana ngan ukur ngumbara ka tempat-tempat anu tiasa didorong ku aranjeunna
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment