24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Karibia Industri silaturahmi wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Naon anu énggal di Bahama dina bulan Séptember

The Islands Of The Bahamas ngumumkeun protokol perjalanan sareng entri anu diénggalan
Bahama

Kabur ka perairan pirus The Bahama pikeun ngajalajah pamungkas pulau sareng kagum kana keajaiban alam di handapeun permukaan. Kalayan wisata anu nyiar petualangan anu anyar, fasilitas anu direnovasi sareng tawaran anu panas, wisatawan anu hoyong buku liburan salajengna janten pangalaman anu moal hilap.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Daptar petualangan anu pikaresepeun di Bahama parantos diumumkeun, sareng endah pisan.
  2. Bayangkeun aya di ditu nalika Macan Woods balik deui ka Albany pikeun 2021 Pahlawan Dunya tangtangan.
  3. Atanapi ngabagéakeun deui pamayang di Nagara Marinut Superyacht State-of-the-Art Superyacht Friendly Opens in Walker's Cay. Tapi antosan, aya deui…

wartos

UNEXSO ngumumkeun Pangalaman Kapal Botoh Kaca Anyar pikeun Persimpangan Hiu - Pelancong anu paling pikaresepeun sareng pikaresepeun ayeuna tiasa nampi perjalanan kapal pangénggalna ti Port Lucaya, anu Parahu Kaca Bawah ka Wisata Hiu Junction, Kalayan tilu titik hirup kalayan hirup diantarana "Shark Junction" anu kawéntar di dunya, mangrupikeun puluhan Hiu Karang Karibia, hiu mantri sareng pari pari ageung.

Macan Woods Mulih ka Albany pikeun 2021 Pahlawan Dunya tangtangan - Pamaen golep anu kawéntar sareng resor méwah anu kawéntar di dunya, Tiger Woods, siap-siap janten host 2021 Tantangan Dunya Pahlawan di Albany, Bahama dimimitian Senén, 29 Nopémber - 5 Désémber 2021, pikeun ngadukung pendidikan nonoman di panjuru dunya. 

Marina anu Ramah Superyacht Terpadu di Nagara dibuka di Walker's Cay, Abacos Kalér - Pamilik Carl sareng Gigi Allen ngabagéakeun deui pamayang ka ibukota parahu The Bahama kalayan dibuka deui  Walker's Cay. Marina anu anyar ngagedéan tiasa nampung superyachts sareng ngarencanakeun nambihan fasilitas tambahan kalebet kolam renang, spa sareng bungalow.

Tropic Ocean Airways Ngaluncurkeun Layanan Airlift ti Great Harbour Cay - Mimiti 2 Séptémber, Tropic Ocean Airways nambihan pilihan hiber anu dijadwalkeun ka Great Harbour Cay di Kepulauan Berry. Floridians ayeuna tiasa buku jasa bébas setrés ti Fort Lauderdale ka Nassau, Bimini sareng The Berry Islands.

Bahama Dipilih pikeun "Tujuan Kasino Karibia Terbaik 2021" - Kapuloan Bahama parantos dicalonkeun pikeun Dunya Kasino Awards. Wisatawan tiasa milih sora pikeun online gratis ayeuna dugi ka 15 Oktober 2021.

Promosi jeung nawarkeun

Pikeun daptar lengkep ngeunaan poéna sareng bungkus kanggo Bahama, kunjungi www.bahamas.com/deals-packages .

Candak Inuman sareng Tetep Samentawis di Margaritaville Beach Resort - Nalika cicing 14 dinten atanapi langkung panjang di Margaritaville Beach Resort, Tamu nampi harga khusus dugi ka 40% tina harga biasa. Jandéla perjalanan ayeuna dugi ka 31 Désémber 2021.

Kredit Fee $ 150 kanggo Liburan di Pulo Out - Pilot swasta nampi kiridit biaya $ 150 kanggo akomodasi hotél dua wengi anu tos dipesen sateuacanna. Kapuloan Bahama Pasipatan anggota Dewan Promosi sateuacan 31 Oktober 2021.

Perkawis BAHAMAS

Kalayan langkung ti 700 pulau sareng cay sareng 16 tujuan pulau anu unik, Bahama aya ngan ukur 50 mil ti basisir Florida, nawiskeun pelarian flyaway anu gampang anu ngangkut wisatawan jauh tina sapopoéna. Kapuloan Bahama ngagaduhan perikanan kelas dunya, beuleum, parahu, birding, sareng kagiatan berbasis alam, rébuan mil ti cai bumi anu paling spektakuler sareng pantai murni anu ngantosan kulawarga, pasangan sareng petualang. Jelajah sadaya kapuloan kudu nawiskeun di www.bahamas.com atawa dina Facebook, YouTube or Instagram pikeun ningali kunaon Éta Langkung Hadé di Bahama.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment