24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Hawaii Megatkeun Warta HITA Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Wisatawan ka Hawaii: Kami hoyong kirang ningali anjeun

Diwangun ku padumuk Oahu, sareng damel kerjasama sareng Kota sareng County Honolulu sareng Biro Pengunjung Oahu (OVB), Rencana Aksi Manajemén Tujuan Oahu (DMAP) ngaidentipikasi daérah anu peryogi ogé solusi pikeun ningkatkeun kualitas padumuk kahirupan sareng ningkatkeun pangalaman nganjang. Barang nomer hiji dina rencana nyaéta ngirangan jumlah pengunjung. Pariwisata mangrupikeun supir ékonomi panggedéna di Hawaii sareng nyebarkeun dirina nyalira kana industri sanés sapertos jasa, transportasi, sareng ritel.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Tanggapan komunitas dikumpulkeun nalika dua presentasi virtual ogé formulir input online.  
  2. Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) parantos nyebarkeun DMAP 2021-2024, pitunjuk pikeun ngawangun deui, ngarobih sareng ngareset arah wisata di Oahu.
  3. Rencana berbasis komunitas mangrupikeun bagian tina padamelan HTA ka arah Malama Kuu Home (ngurus bumi anu kuring dipikacinta) sareng usaha anu dipercepat pikeun ngatur pariwisata sacara régeneratif.

"Kami ngahargaan warga Oahu anu ngiringan prosés DMAP sareng masihan sumanget pikeun masihan sudut pandang anu beragam, ngabahas sababaraha tantangan anu aya hubunganana sareng wisata di lingkunganna sareng ngabantosan rencana anu tiasa dilakukeun anu diperyogikeun pikeun karaharjaan masarakat," saur John De Fries , Presiden sareng CEO HTA. "Éta ngeunaan kolaborasi teraskeun sareng maju babarengan pikeun ngajaga tempat anu dipikanyaah ieu sareng silih, sakumaha anu dipikahoyong ku masarakat Oahu."

DMAP museurkeun kana tindakan konci anu masarakat, industri pangunjung sareng séktor sanés anu dianggap perlu salami tilu taun. Yayasan DMAP Oahu dumasar kana Rencana Strategis HTA's 2020-2025, sareng tindakanana didasarkeun kana opat pilar anu saling berinteraksi - Sumber Daya Alam, Budaya Hawaii, Komunitas sareng Pamasaran Brand.

"Oahu mangrupikeun tempat anu istiméwa sareng menonjol ti mana waé di dunya berkat kaindahan alamna sareng jalma-jalma anu luar biasa. Kalayan damel babarengan salaku komunitas pikeun miara sumber daya urang, urang nyiptakeun lingkungan dimana budaya, lahan sareng cai, ékonomi sareng hubungan urang tiasa maju, "saur Walikota Rick Blangiardi. 

Anjeunna neraskeun, "Nalika damel sareng Otoritas Pariwisata Hawaii ngeunaan Rencana Aksi Manajemén Tujuan Tujuan Oahu, Kota sareng County of Honolulu bakalan fokus kana tilu prioritas berbasis komunitas: Ngajagi situs kami anu paling populér sareng ngatur pangalaman pikeun saha waé anu nganjang ka aranjeunna, ngawatesan pondok Nyewa -terméntasi pikeun Resort di daérah anu zoned, sareng ningkatkeun panggunaan pilihan transportasi anu aya hubunganana sareng pengunjung anu berkelanjutan. "

Peta ieu dikembangkeun ku panitia steering Oahu, diwangun ku warga anu ngawakilan komunitas tempat aranjeunna hirup, ogé industri datang, séktor bisnis anu béda, sareng organisasi nirlaba, kalayan masukan komunitas. Wawakil ti Kota sareng County di Honolulu, HTA sareng OVB ogé nyayogikeun input salami prosés. 

  • Turunkeun total jumlah pengunjung ka Oahu ka tingkat anu tiasa diatur ku cara ngendalikeun jumlah akomodasi tamu sareng ngajajah parobihan panggunaan lahan, zonasi sareng kabijakan bandara.
  • Ngalaksanakeun program komunikasi pariwisata sateuacana sareng saatos kadatangan pikeun ngadorong tingkah laku hormat sareng ngadukung.
  • Identipikasi situs sareng nerapkeun rencana pramugari kanggo hotspot konci di Oahu.
  • Ningkatkeun penegak sareng manajemén aktip situs sareng jalur.
  • Ngembangkeun sistem reservasi pikeun ngawas sareng ngatur pangguna di sumber daya alam sareng situs budaya.
  • Ngadegkeun "Biaya Pariwisata Regeneratif" anu sacara langsung ngadukung program pikeun ngahasilkeun sumber daya Hawaii, ngajagi sumberdaya alam, sareng ngatasi tanggung jawab konservasi anu henteu dibiayaan.
  • Ngembangkeun sareng ngalaksanakeun program pamasaran pikeun narik wisatawan anu berdampak positip anu ngutamakeun lingkungan, budaya sareng investasi di komunitas lokal urang.
  • Terus ngembangkeun sareng ngalaksanakeun program "Mésér Lokal" pikeun ngamajukeun pameseran produk sareng jasa lokal pikeun ngajaga dana di komunitas urang sareng ngirangan tapak karbon.
  • Atur panggunaan mobil pikeun mobil salaku transportasi di Oahu.
  • Gawe sareng mitra komunitas pikeun ngembangkeun, memasar, ngadorong, sareng ngadukung langkung kolaborasi, dikurasi pangalaman anu ngeuyeuban padumuk sareng pengunjung anu sami.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment