24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Investasi rapat Warta Ngalanggar Maroko wartos jelema Ngawangun deui Spanyol Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna WTN

Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO) ngagaduhan kasempetan gaya Afrika anyar sareng Saudi Arabia anu ngarah sareng tempat Maroko

logo unsto
Organisasi Pariwisata Dunya

Maroko mangrupikeun pot lebur wangsa sareng budaya. Éta ngajantenkeun kota idéal pikeun ngarobih industri perjalanan sareng pariwisata global anu parantos dipaksakeun tuur.
Maroko tiasa janten nagara anu tiasa menerkeun kalepatan dina dua pamilihan umum Sékretaris Jénderal UNWTO sareng netepkeun masa depan agénsi anu berafiliasi PBB ieu sareng anu leres sareng dukungan kauangan anu diperyogikeun.
Maroko tiasa janten tempat dimana pariwisata sakali deui janten pamimpin ékonomi dunya sareng kulawarga global.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Paling rahasia, tapi ogé anu paling penting, Asss Assembly Umum pikeun Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO) sacara sepi dipindahkeun ti Oktober 2021 janten diayakeun ayeuna ti 30 Nopémber dugi ka 2 Désémber 2021, di Marrakesh, Maroko.
  2. Pasini deui pikeun Zurab Pololikashvili salaku Sekretaris Jéndral UNWTO pikeun période salajengna ti 2022-2025 bakal dipilih. Aya kasempetan pikeun menerkeun anu salah anu penting.
  3. Pindah markas UNWTO ti Madrid, Spanyol, ka Riyad, Saudi Arabia, diarepkeun bakal ditambih kana agenda sareng diputuskeun.

Majelis Umum UNWTO 2021, Marrakesh, Maroko

Tanpa ngaluarkeun siaran pers atanapi pengumuman, anggota Organisasi Pariwisata Dunya diinpokeun dinten ayeuna ngeunaan parobihan tanggal anu diarepkeun pikeun Majelis Umum 24 anu bakal datang.

GA bakal diayakeun sakumaha aslina direncanakeun di Maroko Kota Marrakesh ti 30 Nopémber dugi ka 2 Désémber 2021. Parobihan tanggal parantos diarepkeun sareng mangrupikeun rusiah terbuka, nembé nembékeun.

Maroko mangrupikeun tujuan perjalanan sareng wisata utama di Afrika, sareng korban COVID-19, sapertos kalolobaan dunya.

UNWTO dikritik henteu épéktip sareng henteu hirup kana tantangan anu disanghareupan dunya pariwisata ti saprak COVID-19 mecenghul dina Maret 2020.

Maroko moal ngan ukur janten tempat Majelis Umum anu sanés. Éta sanés ngan ukur diayakeun di nagara anu komitmen pikeun industri perjalanan sareng pariwisata, tapi ogé di nagara anu ngayakeun acara penting ieu ngalawan sadaya odds nalika COVID-19 aya dina puncak anu diarepkeun.

Éta bakal janten kajadian dimana nagara anggota tiasa ngalereskeun kalepatan anu dimimitian dina taun 2018. Éta ogé mangrupikeun kajadian dimana bumi UNWTO tiasa dipindahkeun pikeun kahiji kalina ti saprak dilaksanakeunana lembaga khusus UNWTO.

Gumantung kana sadayana ieu, UNWTO tiasa pikeun kahiji kalina kantos janten organisasi anu ngagaduhan dana anu cekap, dukungan, sareng dipulangkeun salaku pamimpin global sareng pamuter tim pikeun sektor pariwisata umum.

Pikeun kéngingkeun deui legitimasi, masalah manipulasi sora dina taun 2017 sareng deui dina 2021 tungtungna tiasa kajawab sateuacan mastikeun sékrétaris-jénderal pikeun masa 2022-2025.

Maroko bakal janten hiji-hiji tempat Sekretaris Jéndral ayeuna henteu tiasa dituduh sareng hakim dina waktos anu sami.

Arab Saudi parantos hirup dugi ka janten réspondén kahiji sareng langkung seueur pikeun industri perjalanan sareng pariwisata global. Sareng milyaran siap nanem modal, ieu sajauh proposal anu pikaresepeun pikeun organisasi anu ngan ukur anggaran 8 juta dolar, seuseueurna dianggo dina perjalanan pikeun Sekretaris Jénderal sareng babaturanana. Saudi Arabia salaku pamalesna ngarasa markas anyar di Riyadh bakal ngamankeun stabilitas kauangan agénsi anu berafiliasi PBB ieu. Ku alatan éta, proposal pikeun mindahkeun markasna ti Madrid ka Riyadh diarepkeun bakal ditambihan kana agenda.

Ayeuna, agenda ieu henteu nyebatkeun sadayana ieu. Ayeuna dugi ka anggota UNWTO pikeun ngarengsekeun agenda dina waktos anu waktos. Éta ogé dugi ka para anggota pikeun ngatur perjalanan di Marrakesh, janten sora anu lega ngeunaan Isu pariwisata global tiasa dimudahkeun sareng diyakinkeun.

Ngan ukur tiasa dipiharep pamimpin, ogé dina bidang kasihatan global, industri swasta, kepala asosiasi, sareng rupa-rupa média, bakal diulem pikeun ngiringan Majelis Umum. Pariwisata global peryogi kapamimpinan, sareng Maroko ngagaduhan kasempetan, anu panginten janten kasempetan terakhir, pikeun nyalametkeun Organisasi Pariwisata Dunya

Agenda ayeuna ku sekretariat UNWTO:.

Senén, Nopémber 29, 2021

Kadatangan delegasi

Salasa, November 30, 2021

10:00 - 11:00 Panitia Program sareng Anggaran
10:00 - 11:00 Panitia pikeun Tinjauan Aplikasi pikeun Kaanggotaan Afiliasi
11:30 - 13:00 sési 114 Déwan Eksekutif
12: 00 - 14:00 Sidang Pleno Anggota Affiliate UNWTO ka-43
14:00 - 15:00 Dahar beurang
15:00 - 16:30 Panitia Pariwisata sareng Keberlanjutan
15:00 - 16:30 Panitia Pariwisata sareng Daya Saing
15:00 - 17:00 Grup damel dina Code Internasional pikeun Perlindungan Wisatawan
15: 00 - 18:00 Sidang Pleno Anggota Affiliate UNWTO ka-43
16:30 - 18:00 Panitia Statistik
16:30 - 18:00 Panitia Atikan Online Pariwisata
19:00 - 22:00 Wilujeng sumping

Rebo, December 1, 2021

10:00 - 10:30 Bubuka resmi
10:45 - 13:15 Sesi paripurna 1
13:15 - 13:30 poto Grup
13:30 - 15:30 Dahar beurang
15:00 - 15:30 Panitia Kapercayaan
15:30 - 18:30 Sesi paripurna 2
20:30 - 22:30 dahar peuting

Kemis, December 2, 2021


10:00 - 13:00 Sesi tematik: Inovasi, Atikan sareng Pangwangunan Padesaan pikeun Ngawangun Langkung Langkung Hadé
13:00 - 14:30 Dahar beurang
14:30 - 17:30 Sesi paripurna 3
14:30 - 16:30 Déwan Anggota Afiliasi
17:30 - 18:30 Rapat Anggota Mitra
20:00 - 22:00 dahar peuting

Jumaah, December 3, 2021

10:30 - 12:00 sési 115 Déwan Eksekutif
12:00 - 12:30 Panitia Program sareng Anggaran
Kunjungan téhnis (TBC)
Miangna utusan

klik di dieu kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Majelis Umum UNWTO ka-24.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment