24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Mecahkeun Czechia Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Cék tangguh énggal pikeun datangna internasional Prague Airport

Cék tangguh énggal pikeun datangna internasional Prague Airport
Cék tangguh énggal pikeun datangna internasional Prague Airport
Ditulis ku Harry Johnson

Dugi ka bewara anu langkung seueur, parobihan anu dilaksanakeun di terminal terminal Prague bakal mangaruhan wisatawan ogé warga Républik Céko sareng nagara-nagara EU + anu balik ka Républik Céko.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Bandara Praha pikeun nguatkeun cek panumpang dina datangna.
  • Bandara Praha bakal nguatkeun kendali kaayaan anu ayeuna valid pikeun asup ka nagara.
  • Ti tanggal 1 Séptémber 2021, prosedur kadatangan pikeun sadaya panumpang anu ngalayang ka Bandara Prague bakal diluyukeun.

Sakumaha ukuran pelindung anyar anu dilaksanakeun ku Kamentrian Kaséhatan Républik Céko, Bandara Prague, Polda Luar Républik Céko sareng Administrasi Adat istiadat Republik Céko bakal nguatkeun kendali kaayaan anu ayeuna sah pikeun asup ka nagara éta.

Babarengan, pihak-pihak sapertos kitu ngaréspon paningkatan lalu lintas anu bertahap di Bandara Praha sareng kamungkinan pikeun nganjang ka nagara pikeun kagiatan wisata ku urang asing.

Ti tanggal 1 Séptémber 2021, prosedur kadatangan pikeun sadaya panumpang ngalayang ka Bandara Václav Havel Iraha bakal diluyukeun. Dugi ka béwara salajengna, parobihan anu dilaksanakeun di kadua terminal Bandara Prague bakal mangaruhan wisatawan ogé warga nagara Républik Czech sareng nagara-nagara Uni Éropa + anu mulih ka Républik Céko.

Bandara terus ngadorong panumpang pikeun marios marios aturan anu dilaksanakeun sateuacanna. Sateuacan angkatna ka Prague, aranjeunna kedah nyiapkeun, sareng sacara ideal nyetak, sadaya dokumén, formulir kadatangan sareng konpirmasi non-inféksi, upami diperyogikeun.

"Kami koordinasi modél énggal sareng wawakil Departemen Kaséhatan sareng pasukan kaamanan sanés anu aya di bandara. Kami ogé ningkatkeun kapasitas tanaga sareng nguatkeun alat-alat téknis pikeun nyepetkeun prosés prosés check-in nalika kadatangan. Panumpang tiasa ngabantosan cék kadatangan Czech ogé, ku parantos marios kaayaan ayeuna sareng nyiapkeun sadaya dokumén sateuacanna, "Jiří Kraus, Wakil Ketua Déwan Direksi Bandara Prague, saurna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment