24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Boeing ngumumkeun parobahan Déwan Direksi na

Boeing ngumumkeun parobahan Déwan Direksi na
Boeing ngumumkeun parobahan Déwan Direksi na
Ditulis ku Harry Johnson

Boeing milih David L. Joyce ka Déwan Direksi; Laksamana Edmund P. Giambastiani Jr pikeun pensiunan ti Déwan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • David L. Joyce milih Déwan Direksi Boeing.
  • Laksamana Edmund P. Giambastiani Jr pensiunan ti Direksi Boeing.
  • Parobihan Déwan Direksi Boeing sacara épéktip langsung.

Déwan diréksi Perusahaan Boeing dinten ayeuna ngumumkeun yén David L. Joyce parantos kapilih janten anggota dewan, mimiti langsung. Anjeunna bakalan ngabdi dina panitia Kasalametan sareng Kompensasi Aerospace. Dewan Boeing dinten ayeuna ogé ngumumkeun yén Laksamana Edmund P. Giambastiani Jr parantos ngawartosan perusahaan yén anjeunna bakal pensiunan ti dewan dina akhir taun 2021.

David L. Joyce milih pikeun Déwan Direksi Boeing

Eksékutip aeroangkasa anu atos, Joyce, 64, pensiunan ti Umum Listrik (gé) salaku wakil korsi di taun 2020, dimana anjeunna ogé janten présidén sareng CEO GE Aviation ti taun 2008 dugi ka 2020. Salami 12 taun kapamingpinan divisi ge pangageungna, Joyce ogé mingpin dukungan palanggan sareng produk pikeun langkung ti 19,000 mesin global sareng 500 palanggan maskapai sareng ngawaskeun palaksanaan sistem manajemen kaamanan anu ngarah kana industri di GE Aviation.

Samaun gé 40 taun, Joyce ngagabung gé Aviation dina 1980 salaku insinyur produk sareng nyéépkeun 15 taun ngararancang sareng ngembangkeun mesin komérsial sareng militér gé, sateuacan ngajabat dina sababaraha jabatan kapamimpinan di GE Aviation, kalebet wakil présidén sareng manajer umum Mesin Komersial. Joyce kéngingkeun Sarjana Élmu sareng gelar master dina rékayasa mékanis ti Michigan State University sareng ngagaduhan master dina kauangan bisnis ti Xavier University. 

"David Joyce mangrupikeun pamimpin industri aerospace anu dikenal anu nyangking catetan lagu kapamimpinan kaamanan, kaahlian rékayasa sareng kaunggulan operasional ka dewan kami," saur Boeing Pupuhu Larry Kellner. "Anjeunna bakal nyayogikeun naséhat sareng pitunjuk anu penting dumasarkeun kana pangalaman anu penting."

Joyce mangrupikeun anggota Akademi Téknik Nasional, sareng mangrupikeun panampi Pimpinan Nasional Asosiasi Industri Pertahanan James Forrestal Industrial Leadership Award sareng American Society of Materials 'Medal pikeun Kamajuan Panilitian. Ti saprak 2010, anjeunna parantos damel di Déwan Wali Universitas Xavier.

"Boeing bakal nguntungkeun tina pangalaman penerbangan jero David Joyce sareng hubungan industri anu lega, "saur David Calhoun, presiden sareng CEO Boeing, sareng anggota dewan direksi. "Pangalaman David ngarobih bisnis sareng fokus kana kualitas sareng kaamanan di industri aerospace bakal langkung nguatkeun dewan kami."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Tuan Joyce mangrupikeun pilihan anu hadé ku kapamimpinan Boeing. Pendidikan sareng pangalamanana bakal ngajantenkeun anjeunna masihan sumbangan pikeun nyandak kaputusan strategis sareng taktis Boeing. Kuring muji Boeing pikeun pamilihan ieu, teu sapertos pilihan anggota Déwan anu didamel ngan ukur pikeun tujuan tindakan anu negeskeun. Kinerja perusahaan Amérika penting pisan pikeun ngajaga ékonomi sareng kaamanan nasional urang.