hal hiber Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi India Ngabobol Warta wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Penerbangan internasional India: gantung diperpanjang dahsyat

Penerbangan internasional India

Présidén Asosiasi Operator Tur India (IATO), Mr. Rajiv Mehra, nyatakeun kuciwa pisan kana kaputusan anu dicandak ku Kamentrian Penerbangan Sipil / DGCA India pikeun manjangan gantung penerbangan internasional dugi ka 30 Séptémber 2021, sareng e-Wisata Visa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Présidén IATO memohon yén parantos waktosna pamaréntah pikeun ngaléngkah sareng ngabantosan industri perjalanan sareng pariwisata.
  2. Tuan Mehra parantos ngadorong pembukaan visa e-Turis kanggo sababaraha waktos ayeuna.
  3. Salaku tambahan, asosiasi na sadayana aya di tukangeun hiber penerbangan internasional sareng parantos ngajelaskeun kumaha carana tiasa dilakonan.

Cenah mah anggota IATO pisan depresi sareng hanjelu ku kaputusan ieu dicandak ku pamaréntah. Mr Mehra nyatakeun: "Waktosna pamaréntah pikeun ngabantosan industri pariwisata ku ngahirupkeun deui pariwisata lebet ka India," ngagariskeun pamundut ieu anu parantos dilakukeun ka pamaréntah.

Tuan Rajiv Mehra, Présidén, IATO

- Pikeun muka e-Wisata Visa kanggo sadayana turis asing anu parantos divaksinasi sareng hoyong sumping ka India. Hayu turis asing mutuskeun badé angkat ka India atanapi henteu. Kami henteu kedah ngawatesan aranjeunna pikeun indit ka India, nalika nagara-nagara sanés parantos muka panto pikeun turis.

- Nya kitu, operasi hiber internasional anu normal kedah dilanjutkeun, sareng ngantep maskapai mutuskeun badé beroperasi atanapi henteu upami aya konstrain faktor beban. Tapi pamaréntah kedah ngijinkeun hanca hiber deui.

Sadaya séktor sanésna parantos ngahirupkeun deui bisnisna ku dukungan ti Pamaréntah India, sareng éta ngan ukur industri perjalanan sareng pariwisata anu berjuang pikeun salamet salami 18 bulan ka pengker tanpa lega pisan. Présidén IATO memohon yén pamaréntah kedah ngadukung industri pariwisata khususna operator wisata asup anu parantos ngagaduhan bisnis nol ti bulan Maret 2020.

Sababaraha dinten ka pengker, Pak Mehra, ilubiung dina a rapat anu ditimbalan ku Menteri Perdagangan sareng Perindustrian, Shri Piyush Goyal, pikeun kéngingkeun input ti ékspor ngeunaan langkah-langkah anu diperyogikeun dina paréntah Perdana Menteri pikeun ningkatkeun ekspor

Dina rapat éta, Mr. Mehra ngusulkeun tindakan anu sami pikeun ngamungkinkeun visa e-turutan sareng neraskeun operasi hiber internasional anu normal. Anjeunna ogé netelakeun ka Menteri ngeunaan kaayaan kauangan anu matak pikasieuneun yén operator wisata parantos ngalaman nalika pandemi sareng kumaha ngabebaskeun SEIS anu parantos lami teuing (Ékspor Layanan ti Skéma India) pikeun taun kauangan 2019-20 penting pisan pikeun kelangsungan hirup aranjeunna.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment