24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos kasalametan piknik Rupa-rupa Berita

Jalma: Entong nganggo obat cacing parasit sato kanggo COVID-19

Obat sato sanés kanggo manusa

Kaséhatan Kanada parantos ngaluarkeun pikasieuneun pikeun wargana pikeun henteu nganggo ubar resép sato anu katelah Ivermectin pikeun ngubaran COVID-19 atanapi nyobian nyegah coronavirus.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ivermectin mangrupikeun agén antiparasit dina bentuk tablet, témpél, larutan lisan, larutan suntik, primal obat, atanapi topikal.
  2. Kaséhatan Kanada ngaluarkeun pernyataan ka wargana anu nyarios upami ubar ieu dipésér pikeun tujuan ieu, langsung Piceun.
  3. Profesional Podomoro kedah konsultasi upami produk ieu parantos dianggo sareng aya masalah kaséhatan.

Manusa anu ngagunakeun obat-obatan sato atanapi metode alternatip henteu énggal nalika masalah kaséhatan. Pimpinan Asosiasi Médis India kedah ngingetkeun warga India tina prakték ngaliput diri dina kandang sapi sareng campuran cikiih salaku ubar pikeun coronavirus.

Ngaluarkeun na

Kaséhatan Kanada nampi perkawis laporan ngeunaan panggunaan ivermectin hewan pikeun nyegah atanapi ngubaran COVID-19. Urang Kanada henteu kedah ngonsumsi produk kaséhatan anu diperyogikeun pikeun sato kusabab poténsial bahaya kaséhatan anu ditimbulkeun ku aranjeunna.

Dina lampu ieu, Kaséhatan Kanada mamatahan urang Kanada teu nganggo salah sahiji vérsi ubar sato atanapi manusa ngeunaan Ivermectin pikeun nyegah atanapi ngubaran COVID-19. Teu aya bukti yén ivermectin dina formulasi boh aman atanapi épéktip nalika dianggo pikeun tujuan éta. Versi manusa tina ivermectin diidinan dijual di Kanada ngan ukur pikeun pengobatan inféksi cacing parasit di jalma.

Versi sato ivermectin, khususna dina dosis tinggi, tiasa bahaya pikeun manusa sareng tiasa nyababkeun masalah kaséhatan anu serius sapertos utah, diare, tekanan darah rendah, réaksi alérgi, pusing, seizures, koma, sareng bahkan maot. Produk Ivermectin pikeun sato ngagaduhan dosis konséntrasi langkung luhur tibatan produk ivermectin pikeun jalma. Departemen sadar sababaraha laporan pasién di Amérika Serikat anu parantos meryogikeun dukungan médis sareng dirawat di rumah sakit saatos nganggo ivermectin kanggo kuda.

Kaséhatan Kanada ngawaskeun sakumna perawatan poténsial pikeun COVID-19, kalebet perlakuan anu ditaliti dina uji klinis internasional. Dugi ka ayeuna, Kaséhatan Kanada teu nampi kintunan ubar atanapi aplikasi uji klinis kanggo ivermectin pikeun pencegahan atanapi pangobatan COVID-19.

Pikeun ubar anu berpotensi janten pambantosan dina ngubaran COVID-19, Kaséhatan Kanada ngadorong pabrik obat pikeun ngalaksanakeun uji klinis. Ieu bakal nyayogikeun kasempetan pikeun komunitas Podomoro pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan épéktipitas pangobatan sareng resiko anu pakait.

Upami pabrik ngadamel kaluman ka Kaséhatan Kanada anu aya hubunganana sareng panggunaan ivermectin pikeun nyegah atanapi ngubaran COVID-19, Kaséhatan Kanada bakalan ngayakeun évaluasi ilmiah pikeun bukti pikeun nangtoskeun kualitas, kaamanan, sareng épéktipitas narkoba.

Kaséhatan Kanada bakal terus ngawaskeun kaayaan sareng bakal nyandak tindakan anu pas sareng tepat waktos upami inpormasi énggal janten sayogi, kalebet inpormasi perkawis iklan haram atanapi penjualan ivermectin. Kanada Kaséhatan ogé bakal komunikasi inpormasi kaamanan anyar pikeun ahli kaséhatan sareng konsumén.

Kaséhatan Kanada sateuacanna parantos ngingetkeun urang Kanada ngeunaan produk anu ngadamel klaim anu salah sareng nyasabkeun pikeun ngubaran atanapi ngubaran COVID-19. Kanggo inpormasi ngeunaan vaksin sareng perawatan anu diidinan ku Kaséhatan Kanada, buka Canada.ca.

kasang tukang

Ivermectin, produk ubar resép, diidinkeun pikeun dijual di Kanada pikeun pengobatan inféksi cacing parasit pikeun manusa, khususna peujit kuat peujit sareng onchocerciasis, sareng ngan kedah dianggo pikeun tujuan ieu, dina pangawasan ahli kasehatan. A vérsi sato pikeun ubar ieu sayogi pikeun ngubaran inféksi parasit dina sato. Jalma moal pernah ngagunakeun vérsi sato pikeun produk ieu.

Naon anu kedah dilakukeun ku konsumén

Upami ivermectin dipésér pikeun pencegahan atanapi pangobatan COVID-19, lirén nganggo éta sareng Piceun. Turutan tungtunan kota atanapi régional ngeunaan cara miceun bahan kimia sareng limbah bahaya anu sanés, sareng balikkeun produkna kana tempat jual kanggo pembuangan anu pantes.

Taroskeun ka ahli kaséhatan upami ivermectin parantos dianggo sareng aya masalah kaséhatan. Laporkeun efek samping tina produk ieu langsung ka Kaséhatan Kanada. Kirimkeun keluhan ka Kaséhatan Kanada kedah aya inpormasi ngeunaan iklan haram atanapi penjualan ivermectin atanapi produk kaséhatan sanés anu nganggo formulir keluhan online na.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment