Ngabobol Warta Internasional Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos piknik Warta Breaking UK Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Lalajo koper anjeun: Tom Cruise gélo ngeunaan koper anu dipaling

Tom Cruise hopping gélo

Anjeun pikir salaku salah sahiji bintang Hollywood paling populér di dunya, anjeun bakal aya di liga anu tangtu, tapi katingalina henteu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bentang pilem AS Tom Cruise ayeuna nuju némbak pilem Mission Impossible 7 na di Inggris. Pikirkeun superstar sapertos anjeunna moal hariwang kana barang anu dipaling khususna ku pangawal ngajaga kahirupan, anggota badan, sareng barang-barang?

  1. Pikir deui, kusabab budak Tommy ngagaduhan sadayana koperna kaasup barang-barang pribadi anu dipaling anu masih aya dina mobil saatos anjeunna sumping di Inggris.
  2. Sareng henteu, sanés ngan ukur koperna dipaling, mobil BMW X7 nyalira dipaling heula.
  3. Sanaos mobilna ayana sareng nganggo alat pelacak, sadaya anu aya dina kendaraan teu aya.

Cruise parantos némbak pilem sareng aktris Hayley Atwell. Anjeunna cicing di Grand Hotel di kota Birmingham bari syuting di pusat perbelanjaan Grand Central anu caket nalika maling éta kajantenan.

BMW X7 ieu diparkir di hotél nalika maling éta kajantenan. Perampokan parantos dilabélan salaku "high tech" nganggo prosés 4-léngkah anu ngamungkinkeun mobil tanpa konci dikonci ku nyalin sinyal fob ku pemancar.

Telah dilaporkeun yén garong kabur sareng koper rébuan pon dijaga pangawal Cruise. Sugan pangawalna kedah dititah ngan ukur ngajaga "awak", tapi eusi kendaraanna ogé.

Kajadian éta kajantenan di Birmingham sareng sanaos pulisi gancang-gancang ngalacak sareng milarian mobilna nganggo alat pelacak éléktronik anu dilengkepan mobilna, nalika kapendak, teu aya eusi deui dina kendaraan.

Pulisi nyarios yén aranjeunna nampi laporan BMW X7 (hargana 100,000 pon) dipaling ti Church Street, Birmingham, dina jam-jaman mimiti Salasa enjing. Mobilna pulih sakedap deui di Smethwick. Panalitian CCTV parantos dilakukeun pikeun daérah tempat mobilna dipendakan sabab panyilidikanana masih aya.

Tom mangrupikeun palaku anu mayar paling mahal di Hollywood anu gaduh artos US $ 600 juta ngasilkeun sakitar $ 50 juta per taun. Sajauh sabaraha anjeunna damel per pilem, salaku conto, Cruise ngasilkeun US $ 75 juta ti kaopat Misi: Pilem mustahil, Ghost Protocol. Anjeunna dipikaterang pikeun ngalakukeun sagala aksi na nyalira sareng nganterkeun sababaraha pagelaran pikeun memenangkan penghargaan. Anjeunna paling dikenal pikeun pilem sapertos seri Mission Impossible, Top Gun, Minority Report, sareng Vanilla Sky.

Numutkeun ka laporan, Tom Cruise ambek ngeunaan perampokan éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment

1 Comment

  • Nyiapkeun aranjeunna ngagaduhan rencana anu saé,, asa éta ngan ukur baju anu moal aya artina ka bangsat. Miharep éta karma goréng sareng aranjeunna bakal kéngingkeunana.
    Jaga Pete