24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan News Kaséhatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Maskapai Éropa nguatkeun usum usum sesah

Maskapai Éropa nguatkeun usum usum sesah
Maskapai Éropa nguatkeun usum usum sesah
Ditulis ku Harry Johnson

Salami anu sacara tradisional usum offseason di Éropa, pandemi sigana nyababkeun kaayaan operasi sesah.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kalayan panghasilan masih diteken, maskapai gaduh usum anu sesah payunna.
  • Varian COVID-19 énggal berpotensi ngirangan kersa wisatawan pikeun ngapung.
  • Biaya tenaga kerja bakal naék sareng kaputusan hésé sacara finansial kedah dilakukeun.

Maskapai Éropa badé nyanghareupan usum salju anu tangguh kusabab pandemi sareng kapercayaan perjalanan anu lumangsung sigana diteken. Ongkos murah bakal janten konci pikeun ngarangsang paménta sabab larangan perjalanan sigana bakal teraskeun.

Kalayan pangasilan masih diteken, maskapai bakal usum usum payun payun. Salila naon sacara tradisional offseason di Eropa, pandemi ieu sigana bakal nyusahkeun kaayaan operasi.

Sanaos paménta mimiti balik usum panas ayeuna, usum salju tiasa janten carita anu sanés. Kasus COVID-19 berpotensi naék, sareng varian salajengna tiasa janten ngirangan, ngirangan karep wisatawan pikeun ngapung. Kalayan seueur pamaréntahan ngeureunkeun pangrojong, kaasup kana UK, biaya tenaga kerja pasti bakal ningkat, sareng kaputusan hésé sacara finansial kedah dilakukeun. Kasaimbangan anu hipu kedah dilakukeun antara ngaladénan sababaraha tujuan sareng ngajaga biaya operasi dina kendali. Airlines kedah lincah pikeun mastikeun salamet.

Panumpang tiasa neraskeun nyangsang rencana perjalanan usum kieu kusabab teu yakin pisan. Sanaos peluncuran vaksin Éropa sacara maju saé, varian Delta janten perhatian. Sareng sababaraha nagara anu berjuang pikeun ngandung virus, larangan perjalanan katingali tetep. Perjalanan ngarencanakeun bakal teras rumit janten langkung ku parobihan anu robih sapertos syarat pikeun tés COVID-19 négatip pikeun lebet kana seueur daérah. Salajengna, watesan perjalanan mangrupikeun pancegahan anu kadua pikeun ngumbara, kalayan 55% réspondén dina polling industri pang anyarna nyatakeun alesan ieu pikeun nyingkahan perjalanan. Jaringan rute kedah pokus kana tujuan anu terbatas larangan sareng pendekatan lincah / responsif kedah dilaksanakeun.

Persaingan diantara maskapai di Éropa mangrupikeun pra-COVID anu sengit sareng sering harga mangrupikeun faktor penentu pikeun pelancong nalika milih maskapai. Kalayan kateupastian paménta sigana usum kieu, booking nyorong bakal janten tujuan konci.

Nurunkeun ongkos pikeun ngarangsang paménta bakal janten taktik anu dikaluarkeun dina usum salju ieu kanggo ngeusian korsi. Ieu tiasa narik 57% réspondén Éropa anu dipeunteun harga salaku faktor anu paling penting nalika milih mérek maskapai, numutkeun ka polling anyar. Harga bakal kritis pikeun ngadorong perjalanan di maskapai sementara sareng béaya rendah sigana janten maskapai dominan usum kieu. Kalayan wisatawan neraskeun ngumbara langkung caket ka bumi, jaringan Éropa anu luas tina operator ieu kedah nguntungkeun masing-masing.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment