24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Kaseueuran sareng tujuan wisata AS paling murah

Kaseueuran sareng tujuan wisata AS paling murah
Kaseueuran sareng tujuan wisata AS paling murah
Ditulis ku Harry Johnson

Kalayan larangan perjalanan masih di ayun-ayun, langkung seueur urang Amérika tibatan anu kantos milih pakansi caket bumi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Panilitian melong kota-kota AS anu panggedéna pikeun mendakan tujuan perjalanan anu paling murah sareng paling murah.
  • Kota Oklahoma mangrupikeun tujuan anu paling terjangkau pikeun istirahat kota di Amérika Serikat.
  • Kota New York mangrupikeun tujuan pakansi AS anu paling mahal.

Kalayan larangan perjalanan hartosna langkung urang Amerika tibatan anu kantos milih pakansi caket ka bumi, ahli perjalanan parantos ngungkabkeun tujuan pakansi AS anu paling terjangkau sareng paling mahal pikeun mere ilham perjalanan anjeun salajengna! 

Panilitianna melong kota-kota panggedéna di nagara pikeun mendakan mana anu paling murah, dumasar kana faktor sapertos tuangeun sareng inuman, biaya hotél sareng transportasi. 

Top 10 tujuan anu paling terjangkau di Amérika Serikat 

pangkatparasaanbirInuman anggurHidangan réstoranTaksi (ongkos 1km)Tikét angkutan lokal hiji arahHarga hotél sapeupeuting (akhir minggu)Skor kabisa liburan / 10
1Kota Oklahoma, Oklahoma$3.00$12.00$11.50$1.65$2.00$1068.58
2Indianapolis, Indiana$3.50$10.97$15.00$1.24$1.75$1798.00
3Tucson, Arizona$4.00$12.00$14.00$1.37$1.75$1347.96
4Memphis, Tennesse$4.50$10.00$15.00$1.49$1.75$1727.87
5San Antonio, Texas$3.60$12.00$15.00$1.52$1.50$1617.77
6Houston, Texas$5.00$12.00$15.00$1.44$1.25$1367.73
7Fort Worth, Texas$3.00$12.00$15.00$1.12$2.50$1457.70
8Louisville, Kentucky$5.50$10.00$15.00$1.43$1.75$1627.67
9Orlando, Floria$4.00$11.00$15.00$1.49$2.00$1607.65
10Raleigh, North Carolina$5.00$12.50$15.00$1.40$1.25$1347.62

Panilitian éta mendakan Kota Oklahoma janten tujuan anu paling murah US kota ngarecah. Kota ieu paling murah pikeun satengah tina faktor anu dianalisis, biayana ngan $ 3 kanggo bir, $ 11.50 kanggo tuang di réstoran, sareng $ 106 kanggo wengi di hotél! Upami anjeun kataji ku Old West, maka Kota Oklahoma kedah dilongok, dimana anjeun tiasa nganjang ka National Cowboy & Museum Warisan Kulon, cobi tangan anjeun dina ngangon sareng ngangon sapi sareng ninggang kuda di kebon, atanapi nyandak rodeo!

Indianapolis mangrupakeun kota anu langkung saé pikeun didatangan, réngking kadua. Transportasi murah pisan, kalayan tikét hiji arah kana angkot lokal hargana ngan ukur $ 1.75, sareng ongkos taksi 1km rata-rata $ 1.24. Dituturkeun ku Tuscon, pilihan populér pikeun jalma anu badé didatangan Taman Nasional Saguaro sareng salah sahiji kota anu paling murah pikeun didatangan! 

Top 5 tujuan anu paling mahal di Amérika Serikat 

pangkatparasaanbirInuman anggurHidangan réstoranTaksi (ongkos 1km)Tikét angkutan lokal hiji arahHarga hotél sapeupeuting (akhir minggu)Skor kabisa liburan / 10
1Kota New York, New York$7.81$15.00$20.00$1.86$2.75$3092.56
2San Fransisco, California$7.50$15.00$20.00$1.86$3.00$2313.07
3Boston, Massachusettsussetts$7.00$15.00$20.00$1.86$2.63$2733.16
4Brooklyn, New York$7.00$15.00$17.00$1.55$2.75$2803.76
5Philadelphia, Pennsylvania$5.00$15.00$15.00$3.42$2.50$2443.94

Salaku salah sahiji tujuan wisata anu kawéntar, henteu ngan ukur di Amérika Serikat tapi di dunya, rada héran ningali éta New York City ogé mangrupikeun tujuan pakansi AS anu paling mahal, sedengkeun tatangga di Brooklyn peringkat ka 4. NYC mangrupikeun kota anu paling mahal pikeun opat tina genep métrik anu ditingali: bir ($ 7.81), botol anggur ($ 15), makan réstoran ($ 20), sareng hotél tetep ($ 309 per wengi).

Kota anu sanés anu populér pisan nempatkeun tempat kadua, kalayan San Fransisco cocog sareng New York nalika ngeunaan sababaraha harga sareng henteu jauh di tukangeun anu sanésna. Kitu ogé tujuan anu pohara populér kusabab landmark sareng arsitékturna, kota ieu ogé mangrupikeun panghasilan paling luhur di Amérika Serikat, anu ogé ngadorong harga pikeun tamu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment