24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Portugal Ngabobol Warta Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Portugal tetep kabuka pikeun wisatawan AS sanaos piwuruk EU

Portugal tetep kabuka pikeun wisatawan AS sanaos piwuruk EU
Portugal tetep kabuka pikeun wisatawan AS sanaos piwuruk EU
Ditulis ku Harry Johnson

Portugal parantos negeskeun yén perjalanan anu teu wicaksana, teu dibutuhkeun masih diidinan, asalkeun para pengunjung nampilkeun hasil uji COVID-19 négatip nalika angkat sareng lebet ka nagara éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Uni Éropa ngaluarkeun Amérika Serikat tina daptar héjo nagara.
  • Portugal tetep bakal ngabagéakeun tamu AS, henteu paduli aksi EU.
  • Syarat perjalanan pikeun daratan Portugal sareng kapuloan béda-béda.

Portugal bakal tetep kabuka pikeun palancong ti Amérika Serikat sanaos pengumuman ti Uni Éropa minggu ayeuna yén Amérika Serikat bakal dipiceun tina daptar daptar héjo nagara-nagara kusabab naékna nomer COVID-19 kalayan varian Delta. 

Portugal parantos negeskeun yén perjalanan anu teu wicaksana, teu dibutuhkeun masih diidinan, asalkeun para pengunjung nampilkeun hasil uji COVID-19 négatip nalika angkat sareng lebet ka nagara éta.

Sarat pikeun daratan Portugal sareng pulau-pulau benten kitu. Detil kadatangan pikeun masing-masing aya dihandap:

Watesan pikeun MAINLAND PORTUGAL (bandara Porto, Lisbon, Faro)

Ku larangan ayeuna, maskapai sareng jalur pelayaran ayeuna kedah ngantep panumpang naék penerbangan sareng tujuan atanapi perhentian di daratan Portugal saatos dibéré di pesawat:

  • NAAT - Tés Amplifikasi Asam Nuklir (RT-PCR, NEAR, TMA, LAMP, HDA, CRISPR, SDA, jsb), dilakukeun 72 jam sateuacan naek kapal

ATAWA tes antigen (TRAg) dilakukeun 48 jam sateuacan angkat sareng disahkeun ku Direktorat Jéndral Komisi Éropa Kanggo Kaséhatan sareng Kasalametan Pangan

Pengecualian: Barudak di handapeun umur 12 taun

  • Lengkepan Kartu Panumpang Panumpang online pikeun unggal panumpang dugi ka 48 jam sateuacan ngumbara

Wisatawan ogé kedah nampilkeun dokuméntasi di luhur ka Patugas Perbatasan nalika kadatangan sareng henteu aya uji atanapi karantina anu diperyogikeun.

Watesan pikeun THE AZORES (Ponta Delgada sareng Terceira bandara)

Pikeun iinditan ka Azores Éta wajib nampilkeun:

  • RT-PCR Test - 72h sateuacan angkat

OR

  • Déklarasi Kekebalan (pikeun anu parantos ngagaduhan COVID-19, contona)
  • Panumpang tiasa ngalaksanakeun uji gratis saatos sumping sareng ngantosan hasilna diasingkeun prophylactic (hasilna sayogi antara 12 dugi 24 WIB)

Pengecualian: Barudak sahandapeun 12yo

  • Upami tetep langkung lami ti tujuh dinten, dina dinten ka-6 ti tanggal uji CoVid 19 munggaran dilakukeun, panumpang kedah ngahubungi jasa kaséhatan Azores pikeun ngajadwalkeun sareng ngalakukeun tés anu kadua
  • Sadayana panumpang kedah ngeusian kuesioner
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment