24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Watesan ngaleutikan di Bangkok sabab angka COVID turun 30%

Watesan ngaleutikan di Bangkok sabab angka COVID turun 30%
Watesan ngaleutikan di Bangkok sabab angka COVID turun 30%

Panyokong ayeuna moal kedah divaksinasi sareng / atanapi lulus uji COVID-19 pikeun tuang di réstoran sareng réstoran di zona beureum-poék.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Bangkok ngagampangkeun larangan COVID-19 sabab jumlah inféksi anyar turun.
  • Panyokong réstoran henteu kedah deui divaksinasi pikeun dahar di.
  • Jam 9 pm-4am curfew bakal tetep dina tempatna.

Kalayan inféksi énggal ragrag 30% dina 2 minggu ka tukang Kamentrian Kaséhatan Umum sareng pamangku kapentingan sanésna dipénta ku PM Thailand Jénderal Prayuth Chan-ocha pikeun ngahasilkeun langkah-langkah pikeun nangtoskeun pangaruh tina tindakan anu diréduksi kana jumlah inféksi.

Panyokong ayeuna henteu kedah divaksinasi sareng / atanapi lulus uji COVID-19 pikeun tuang di réstoran sareng réstoran di zona beureum-hideung, numutkeun pengumuman terakhir di Royal Gazette Thailand, dilaporkeun Bangkok Post.

Pengumuman ieu bertentangan sareng laporan tiheula anu nyatakeun yén réstoran anu hoyong dibuka deui diperyogikeun pikeun ngawatesan jasa dine-in ka pelindung anu divaksinasi lengkep sareng / atanapi anu parantos lulus uji COVID-19 ku test kit antigen sateuacan lebet.

Marengan pelonggaran curb COVID-19 sanés anu didukung ku Pusat Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA), réstoran sareng sababaraha usaha sanésna badé dibuka, nanging jam malam 9 pm-4am tetep tetep dina tempatna, bari sadayana pagawé dipénta pikeun damel ti bumi dugi ka 14 Séptémber.

Rapat umum henteu langkung ti 25 jalma bakal diidinan deui di zona beureum-hideung, sanaos ijin ti aparat.

In Bangkok, sakola bakal diidinan neraskeun instruksi langsung, nunjukkeun yén aranjeunna nyumponan kaayaan anu ditetepkeun ku Kamentrian Pendidikan sareng Menteri Pendidikan Tinggi, Ilmu Pengetahuan, Panilitian sareng Inovasi.

Dimimitian ayeuna salon kecantikan sareng tukang cukur ogé bakal dibuka deui, sanaos teu kénging jalan-jalan. Spas sareng panti pijat, samentawis éta, ngan ukur tiasa nawiskeun pijéan suku.

Salajengna, perjalanan antar-propinsi ti zona beureum-hideung moal dibatesan deui. Airlines ogé bakal diidinan neraskeun jasa panumpang, salami korsi diwatesan kana kapasitas 75%, saur Dr Taweesilp.

Kapisah, éta Kantor Kaamanan Kaséhatan Nasional (NHSO) ngajak karyawan sektor perhotelan nyandak tés COVID-19 gratis antara 31 Agustus sareng 3 Séptémber di kompleks pamaréntahan ageung di Bangkok anu sanggup ngolah 1,500 jalma unggal dinten.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Andrew J. Kai - eTN Thailand

Leave a Comment