24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Permintaan perjalanan deui tapi masih jauh di handapeun tingkat pra-COVID

Permintaan perjalanan deui tapi masih jauh di handapeun tingkat pra-COVID
Permintaan perjalanan deui tapi masih jauh di handapeun tingkat pra-COVID
Ditulis ku Harry Johnson

Pamulihan perjalanan internasional peryogi pamaréntah pikeun malikkeun kabébasan pikeun ngumbara - sahenteuna, wisatawan anu divaksinasi henteu kedah nyanghareupan larangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Permintaan perjalanan udara internasional sareng domestik nunjukkeun momentum anu signifikan dina Juli 2021.
  • Watesan perjalanan anu ditetepkeun pamaréntah teras-terasan nyangsang pamulihan pasar internasional.
  • Total permintaan domestik turun 15.6% dibanding tingkat pra-krisis.

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngumumkeun yén duanana paménta perjalanan udara internasional sareng domestik nunjukkeun momentum anu signifikan dina bulan Juli 2021 dibandingkeun sareng Juni, tapi paménta tetep jauh di handapeun tingkat pre-COVID-19-pandemi. Watesan perjalanan anu ditumpukeun ku pamaréntah teras-terasan nunda recovery di pasar internasional. 

Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA

Kusabab babandingan antara 2021 sareng 2020 hasil bulanan distorsi ku pangaruh luar biasa tina COVID-19, kecuali upami nyatet sadayana sadayana babandinganana dugi ka Juli 2019, anu nuturkeun pola paménta normal.

  • Total paménta pikeun perjalanan udara dina bulan Juli 2021 (diukur dina kilométer panumpang panghasilan atanapi RPKs) turun 53.1% dibandingkeun sareng Juli 2019. Ieu mangrupikeun paningkatan anu signifikan ti Juni nalika paménta 60% dihandap tingkat Juni 2019.  
  • Permintaan panumpang internasional dina bulan Juli nyaéta 73.6% dihandap Juli 2019, langkung saé panurunan 80.9% anu kacatet dina Juni 2021 versus dua taun ka pengker. Sadaya daérah nunjukkeun paningkatan sareng maskapai Amérika Kalér nyebarkeun turunna pangleutikna dina RPK internasional (data patalimarga Juli ti Afrika henteu sayogi).  
  • Total paménta domestik turun 15.6% dibanding tingkat pra-krisis (Juli 2019), dibandingkeun sareng turunna 22.1% anu kacatet dina Juni langkung Juni 2019. Rusia ngeposkeun hasil anu pangsaéna salami sasih deui, kalayan RPK naék 28.9% vs Juli 2019. 

"Hasil Juli ngagambarkeun kasukaan masarakat pikeun ngumbara nalika usum panas Hémisfér Kalér. Lalu lintas domestik balik deui ka 85% tingkat pra-krisis, tapi paménta internasional nembé pulih ngan langkung saparapat jilid 2019. Masalahna nyaéta langkah-langkah kontrol wates. Kaputusan pamaréntah henteu disetir ku data, khususna ngeunaan kaefikasi vaksin. Jalma-jalma ngumbara di mana waé aranjeunna tiasa, sareng éta utamina di pasar domestik. Pamulihan perjalanan internasional peryogi pamaréntah pikeun malikkeun kabébasan pikeun ngarambat. Sahenteuna, wisatawan anu divaksinasi teu kedah nyanghareupan larangan. Éta bakal jauh pisan pikeun nyambungkeun dunya sareng ngahirupkeun sektor perjalanan sareng pariwisata, "saur Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment