24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pos Tamu

Naon MVP sareng Kumaha Larapkeun Dina Desain Hardware

Ditulis ku jelema nu nyunting

Anjeun tiasa nguping ngeunaan MVP - Produk Minimum Minimum - sareng anjeun panginten dikaitkeun sareng perangkat lunak. Nyatana, konsép ieu ogé lumaku pikeun pakakas hardware. Dina tulisan ieu, anjeun bakal diajar ngeunaan MVP sareng milarian terang kumaha leresna anjeun tiasa nganggo dina desain produk éléktronik anjeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sasaurang tiasa ngirangan biaya sareng waktos pikeun desain sareng nyiptakeun produk kalayan fitur minimal.
  2. Ngagunakeun prinsip MVP bakal kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan karesep pelanggan.
  3. MVP mangrupikeun produk anu didamel kalayan jumlah usaha minimum.

Jelas yén desain sareng pabrik produk, boh parangkat lunak atanapi hardware, peryogi usaha sareng biaya. Dina kasus nalika produk énggal atanapi anjeun henteu yakin ngeunaan persépsi palanggan ngeunaan éta, anjeun tiasa ngaleutikan biaya sareng waktos pikeun desain sareng nyiptakeun produk kalayan fitur minimum. Alami, nyiptakeun produk anjeun ngan ukur tiasa nganggap naon anu dipiharep ku konsumén sareng daék mayar. Kusabab ieu, anjeun tiasa nganggo prinsip MVP sareng kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan karesep pelanggan. Ku ngalakukeun éta, anjeun bakal ngumpulkeun eupan balik ti palanggan mimiti anjeun. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngembangkeun produk kahareup anjeun ngandelkeun sikep konsumén. Janten, MVP mangrupikeun produk anu didamel kalayan jumlah usaha minimum. 

Kumaha cara ngagunakeun MVP dina pakulitan?

Dasarna, panggunaan konsép ieu henteu béda dina desain hardware. Kahiji, anjeun kedah nangtoskeun sét fitur anu optimal pikeun produk anjeun. Émut yén unggal fitur bakal ningkatkeun kompleksitas produk anjeun sareng, akibatna, biaya sareng upaya pikeun desain na. Supados teu nambihan seueur fitur, pilih-pilih. Pikeun titik awal, anjeun tiasa daptar unggal fitur poténsial pikeun produk anjeun, peunteun ku kompleksitas sareng biaya sareng prioritaskeun ngémutan kabutuhan konsumén. 

Salajengna, tangtukeun biaya sareng waktos kanggo pamekaran unggal fitur sareng, tungtungna, biaya produk anjeun. Milarian kasaimbangan antara biaya pembuatan sareng harga pikeun produk anjeun. Disarankeun fokus dina fitur-fitur anu anjeun yakin bakal nambihan margin kauntungan pangluhurna pikeun produk anjeun. 

Saatos anjeun ngarengking fitur, ngaluarkeun anu gaduh pajeulitna sareng biaya anu luhur tina daptar luhur anjeun. Fitur rumit sareng mahal teu tiasa dirarancang dina hal MVP. Sabalikna, ngaidentipikasi fitur hemat biaya sareng prioritas pelanggan anu luhur. MVP kedah ngalebetkeun fitur anu gampang sareng murah. 

Salajengna, kéngingkeun produk giat minimum di pasar gancang-gancang. Gagasan dasar MVP henteu ngan ukur dina biaya minimum tapi ogé dina waktos minimum anu dianggo dina desain produk awal. Janten, ngahémat waktos anjeun sareng neraskeun diajar kabutuhan konsumén. Anjeun tiasa ngumpulkeun tanggapan ti nasabah ngalangkungan penjualan sareng sagala rupa data penjualan. Data ieu bakal dianggo pikeun vérsi hareup produk anjeun anu bakal minuhan tungtutan konsumén. Dina waktos anu sasarengan, nganggo eupan balik anjeun tiasa mutuskeun ngembangkeun produk anu sanés. Émut yén sababaraha fitur anu teu perlu tina MVP anjeun bakal dikaluarkeun tina versi anyar produk anjeun.

Janten, MVP ngamungkinkeun nyéépkeun waktos kirang sareng biaya pikeun desain produk, ngumpulkeun tanggapan ti nasabah asli sareng nyaluyukeun produk anjeun kana eupan balik. Maca langkung seueur artikel dina desain éléktronik.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment