24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta News Kaséhatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Check-in sélulér datang deui dina penerbangan Lufthansa

Check-in sélulér datang deui dina penerbangan Lufthansa
Check-in sélulér datang deui dina penerbangan Lufthansa
Ditulis ku Harry Johnson

Nalika check-in sélulér, kode QR tina sertipikat kertas ayeuna tiasa discan sahingga diparios gancang sareng merenah.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Lufthansa balik deui ka-check-in sélulér kana penerbangan ti daérah anu henteu résiko.
  • Wisatawan deui tiasa pas pasantrénna dikaluarkeun langsung dina smartphone.
  • Kalayan pasantrén digital, henteu kedah aya dokumén tambahan di loket check-in.

Lufthansa sakali deui nawiskeun panumpangna pikeun prosés pamariksaan anu langkung merenah. Dina sadaya 2000 penerbangan mingguan ti daérah anu teu aya résiko di daérah Schengen (ayeuna ti Spanyol, Italia atanapi Swédia, contona) ka Jérman, wisatawan tiasa sakali deui pas pasantrénna dikaluarkeun langsung dina ponsel cerdasna nalika diparios.

Ieu dimungkinkeun ku verifikasi otomatis sareng digital tina sertipikat vaksinasi Uni Éropa, anu ngabuktikeun panyalindungan vaksinasi lengkep, sareng hasil uji COVID-19 ti laboratorium Centogene.

Nalika check-in sélulér, kode QR tina sertipikat kertas ayeuna tiasa discan sahingga diparios gancang sareng merenah. Ieu hartosna pas pasantrén digital tiasa dikaluarkeun sareng cek dokumén tambahan di konter check-in di bandara teu kedah deui. 

Tapi hal anu sami diterapkeun pikeun anu sanés Lufthansa penerbangan: saha waé anu prihatin yén aranjeunna henteu ngagaduhan sertipikat anu pas pikeun perjalanan tiasa diparios ku a Pusat Layanan Lufthansa dugi ka 72 jam sateuacan angkat. Ieu tiasa janten buktina tés, panyawat COVID-19 anu salamet sareng vaksinasi. Konpirmasi aplikasi éntri digital ogé tiasa diparios ku cara ieu. Hatur nuhun kana solusi digital énggal, cék ayeuna sabagian otomatis sahingga langkung gancang, ogé di Pusat Layanan.

Maskapai éta mamatahan ka para tamu na yén salian ti buktina digital, sertipikat aslina anu dicitak tetep kedah dilaksanakeun dina perjalanan dugi ka aya béwara salajengna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment