24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Karibia kabudayaan Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Kalurahan salaku usaha mapay jalan ka komunitas Karibia

Diana McIntyre-Pike

Jamaika parantos dicirian RUMAH Wisata Komunitas ku International Institute for Peace ngaliwatan Pariwisata (IIPT) sabab ieu tempat dirintis 45 taun ka pengker ku pamilik / operator ti The Astra Country Inn Mandeville teras sareng Almarhum Desmond Henry , Diréktur Pariwisata kapungkur. Babarengan aranjeunna nyiptakeun Jaringan Pariwisata Komunitas Countrystyle (CCTN) pikeun ngembangkeun pariwisata komunitas utamina di basisir kidul Jamaika.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Jaringan Pariwisata Komunitas Countrystyle parantos nampi pangakuan lokal sareng internasional.
  2. Diana McIntyre-Pike parantos nampi sababaraha penghargaan pikeun prakarsa ieu.
  3. Program Villages as Businesses (VAB) parantos nerapkeun Pelatihan Perhotelan Wirausaha lima dinten di sababaraha komunitas di Jamaika sareng daérah Karibia.

Dina sababaraha taun terakhir, CCTN ngembangkeun organisasi kaanggotaan nirlaba anu disebut VILLAGES AS BUSINESSES (VAB) anu nampi pangakuan lokal sareng internasional. Jaringan Pariwisata Komunitas Countrystyle mangrupikeun anggota tina Jaringan Pariwisata Dunya (WTN), sareng Diana McIntyre-Pike parantos nampi sababaraha penghargaan pikeun prakarsa ieu, mahluk anu pang anyarna di 2020 ti WTN anu nembé dibentuk salaku salah sahiji ti 17 profesional Pariwisata anu bakal dilélér internasional Pahlawan Pariwisata Award, program penghargaan bergengsi.

Program Villages as Businesses (VAB) parantos nerapkeun Pelatihan Perhotelan Wirausaha lima dinten di sababaraha komunitas di Jamaika sareng daérah Karibia anu ayeuna parantos disahkeun ku Kampus Terbuka Universitas Hindia Barat (UWI). Palatihan ngaliput pamekaran pribadi, panilitian ngeunaan aset anu aya sareng poténsial, kasadaran lingkungan, wisata sareng pilihan produk, pamekaran bisnis, kaamanan sareng protokol COVID. Salah sahiji organisasi Diaspora Jamaika, Nyiptakeun Konéksi Gawé Inggris, parantos ngadukung VAB sareng pamasaran TOURISME EKONOMI KOMUNITAS salaku pendekatan payung.

Telat Desmond Henry

Jaringan Pariwisata Komunitas Countrystyle (CCTN) nembé mutuskeun ngagaduhan Jamaican sareng Caribbean Diaspora salaku mitra investasi sareng pamasaran na. Éta parantos nyiptakeun dana wisata komunitas khusus anu disebat COMFUND kalayan Déwan Diaspora interim. COMFUND ayeuna didaptarkeun di Amérika Serikat sareng ayeuna nuju direngsekeun ku lembaga kauangan pikeun mempermudah sumbangan sareng poténsi nanem modal. Kapentingan dina COMFUND bakal ngadukung pinjaman bunga rendah sareng dana hibah pikeun proyék proyék pangwangunan masarakat berkelanjutan anu dikintunkeun ku anggota Kalurahan salaku Usaha. Sadaya Liburan sareng Gaya hirup Komunitas CCTN kahareup bakal kalebet kontribusi kana COMFUND.

Kemitraan kakarék parantos direngsekeun ku platform aplikasi mobile organisasi Karibia Diaspora anu disebut TravelJamii anu bakal digulung dina bulan Séptember 2021. Aplikasi TravelJamii bakal ngaktipkeun Komunitas Global ngalaman sagala hal Karibia, ku promosi pariwisata, pariwisata komunitas, merek utama, usaha lokal , atraksi, acara, asakan, sajarah, alam, berita sareng seueur deui. 

www.visitcommunities.com/jamaica    

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment

1 Comment

  • Wilujeng siang ti Washington, DC Diana! Karibia anu luar biasa sareng liputan sadunya ngeunaan "Désa salaku Usaha" salaku bagian tina Jaringan Pariwisata Komunitas Countrystyle (CCTN). Anjeun mangrupikeun gerakan anu kuat di Jamaika sareng di 34 nagara, daérah, sareng kagumantungan Karibia. Naon jangkauan internasional sareng jangkauan anu hadé pikeun platform pamekaran unik sareng basis komunitas anjeun.

    Ayeuna waktuna ngabahas International Yachting Fellowship of Rotarians (IYFR) Karibia sareng Latin American Fleets proposal urang pikeun cakupan sadaya baskét Karibia dina The EmeraldPlanet TV. Ieu pikeun siaran unggal dintenna lokal sareng internasional. Ekowisata sareng agritourisme gaya komunitas anjeun leres-leres nyandak komunikasi, pamahaman, perdagangan, pemberdayaan awéwé sareng komunitas, sareng perdamaian di Karibia sareng di sakumna dunya.

    Bagikeun di dieu Program tipi anjeun, Acara, sareng Podcast tina organisasi luar biasa anjeun…
    (Upami URL na henteu di hyperlink ngan copy and past dina web browser anjeun. Nikmati perjalanan anjeun!)

    Judul: "Kapamimpinan Awéwé Ngarobih Komunitas Ngalangkungan Pendidikan Wirausaha sareng Pertanian Organik Berkelanjutan"

    Yayasan Internasional EmeraldPlanet © URL Program YouTube:
    https://www.youtube.com/watch?v=tbe4oIQOl8o

    Tembongkeun Téma '1': "Nyiapkeun Jalan Terpayunna pikeun Pariwisata Ékonomi Komunitas ti Jamaika sareng Karibia" https://www.youtube.com/watch?v=hHfPMvROzuw

    Tembongkeun Téma '2': "Pelatihan Kapamingpinan & Wirausaha Awéwé pikeun Usaha Pariwisata Berbasis Komunitas" https://www.youtube.com/watch?v=GmBh80ZLTXY

    Tembongkeun Téma '3': "Awéwé Dipimpin Pertanian Usaha Organik di Komunitas" https://www.youtube.com/watch?v=vXxYeYdh5bI

    Tembongkeun Téma '4': "Ngahargaan Téhnologi Adat sareng Gaya hirup"
    https://www.youtube.com/watch?v=oat0a2rC1bg

    "Kapamimpinan Awéwé Ngarobih Komunitas Ngalangkungan Pendidikan Wirausaha sareng Pertanian Organik Berkelanjutan" Podcast: https://open.spotify.com/episode/3AV2XKvJiNzAzN4o6cBUf8?si=fyq35DBOThmwI7P1M0XFbg&nd=1

    Seueur anu pangsaéna kanggo Diana pikeun liputan média anu saé ieu sareng seueur deui anu bakal didamel di payun ngeunaan "Kampung salaku Usaha" salaku bagian tina Jaringan Pariwisata Komunitas Countrystyle (CCTN) nalika urang ngadamel The EmeraldPlanet ©.