St. Regis San Fransisco ngumumkeun paket "Luncat" anu anyar anu indah


  1. Harta méwah perdana San Fransisco pasangan akomodasi elegan sareng pangalaman Napa Valley unik di BRION sareng Napa Valley Aloft.
  2. Paket anyar anu ngagumbirakeun disebat "Luncat."
  3. Paket méwah ieu kalebet transportasi sopan, pilihan kuliner anu elegan, bahkan naik balon udara panas swasta.

Paket "Candak Hiber" énggal milik properti kalebet tetep dua wengi di salah sahiji St. Regis San FransiscoSuite Metropolitan méwah, transportasi sédan méwah pribadi ka sareng ti Lebak Napa anu disayogikeun ku Bali , pangalaman piknik sarapan St Regis anu elegan, numpak balon hawa panas swasta kahadean tina Napa Valley Aloft, sareng pangalaman anu raos, pribadi anu raoskeun pisan di perkebunan anggur mewah paling anyar di Napa, BRION.

"St. Regis San Fransisco tempat khususna pikeun para wisatawan anu hoyong ngalaman seni kota di San Fransisco, budaya kuliner sareng hiburan wengi ogé kaéndahan alam, anggur anu alus sareng katenangan Lembah Napa," saur Lilian Wagner, Diréktur Penjualan sareng Pemasaran kanggo hotél. "Kami gumbira parantos bermitra sareng usaha Napa Valley anu diakui ieu pikeun nawiskeun tamu kasempetan pikeun ngalaman anu pangsaéna ti" kota "sareng" nagara. "

Sémah anu mesen paket "Candak Hiber" bakal ngamimitian cicing di San Fransisco, kota anu sinonim sareng rahmat, gaya sareng budaya. Sesampainya di The St. Regis San Fransisco, aranjeunna bakal ngaso di salah sahiji kamar hotél anu énggal dirarancang deui, resep kana kaindahan anu handap tina sipat éta, sareng nampi saran ti tim présidén Les Clefs d'Or anu ngagaduhan sipat anu ngamungkinkeun aranjeunna ngalebetkeun diri atraksi anu pangsaéna, réstoran sareng lembaga seni anu aya di daérah SOMA (Kidul Pasar Jalan).

Dinten énjing-énjing salajengna, kusir bakal ngantosan pikeun ngangkut tamu ka Napa Valley, dipikaterang ku ratusan kebon anggur na gunung anu tenang sareng daérah anggur anu terkenal di dunya. Eureun kahiji dinten ieu nyaéta Napa Valley Aloft, tempatna di tempat bersejarah Yountville estate. Nalika matahari terbit, sémah badé numpang balon udara panas swasta sareng naék luhur di luhur lanskap ikon daerah éta. Saat badarat, aranjeunna bakal ngaraosan sarapan piknik anu disiapkeun khusus ku tim kuliner St. Regis.

Saatos éta, sémah badé angkat ka BRION, pabrik anggur utama Napa Valley ti proprietor Brion Wise ayana di Sleeping Lady Vineyard anu dihormat di kiduleun kota Yountville. Didedikkeun pikeun ngahasilkeun kebon anggur tunggal-kebon anggur Cabernet Sauvignon sareng nyatakeun cita-cita Mr. Wise ngalangkungan kumpulan anggur buatan tangan alit ti situs kebon anggur unik di Napa Valley sareng Sonoma, para tamu tiasa ngaharepkeun ngaraosan pengalaman anggur anu seueur dikurasi sateuacan angkat deui ka St. St. Regis San Fransisco.

St. Regis San Fransisco nawiskeun 260 kamar sareng kamar, sadayana anu énggal diémutan deui ku firma desain anu berbasis di Toronto Chapi Chapo. Theredesign ogé fokus kana ningkatkeun ruang rapat sareng acara acara St. Regis San Fransisk 15,000 méter pasagi, nyiptakeun daérah anu hadé, nyaman sareng inovatif anu dirancang pikeun mempermudah paguneman sareng kolaborasi.  

Harga pikeun paket "Candak Hiber" dimimitian dina jam $ 12,985.00. Bewara sateuacanna 14 dinten diperyogikeun pikeun pesen, dina waktos anu henteu tiasa dibalikeun deui, pamayaran sateuacanna bakal dibayar. Tanggal blackout diterapkeun, sareng pemesanan parantos sayogi dugi ka tanggal 20 Désémber 2021. Kanggo reservasi atanapi patarosan, punten nelepon departemén Reservasi hotél di 415.284.4009.

Ngeunaan The St. Regis San Fransisco

St. Regis San Fransisco dibuka dina bulan Nopémber 2005, ngenalkeun dimensi anyar méwah, jasa teu kompromi, sareng kaanggotaan langgeng di kota San Fransisco. Wangunan landmark 40-tingkat, dirancang ku Skidmore, Owings & Merrill, kalebet 102 tempat cicing swasta naék 19 tingkat di luhur St. Regis Hotel 260 kamar. Ti jasa juru jago legendaris, perawatan tamu "anticipatory" sareng palatihan staf anu sampurna pikeun fasilitas mewah sareng desain interior ku Chapi Chapo ti Toronto, The St. Regis San Fransisco nganteurkeun pangalaman tamu anu teu aya tandingna. St. Regis San Fransisco aya di 125 Street katilu. Telepon: 415.284.4000.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.