Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Berita Breaking Peru kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

32 tiwas, 20 cilaka nalika beus ragrag tina gawir di Peru

32 tiwas, 20 cilaka nalika beus ragrag tina gawir di Peru
32 tiwas, 20 cilaka nalika beus ragrag tina gawir di Peru
Ditulis ku Harry Johnson

Kacilakaan jalan umum di Peru kusabab nyepirkeun motor, jalan tol kirang dirawat, kurangna tanda jalan sareng panegak kaamanan lalu lintas anu goréng.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Puluhan korban tewas dina kacilakaan beus Lima.
  • Highspeed nyumbang kana bencana beus.
  • Dua murangkalih diantara anu tiwas dina kacilakaan.

Numutkeun ka pajabat Peruvian, beus panumpang anu nyandak 63 panumpang parantos terjun tina gawir caket ibukota Lima.

Sahenteuna tilu puluh dua urang tiwas sareng langkung ti 20 urang cilaka dina kacilakaan éta. Dua murangkalih - budak lalaki umur genep taun sareng budak awéwé umur tilu taun - aya diantara panumpang anu maot.

Kacilakaanna nyaéta peru kacilakaan angkutan sababaraha korban katilu dina opat dinten.

Kacilakaan éta kajantenan dina bentang sempit di Jalan Carretera Tengah sakitar 60 km (37 mil) wétaneun ibukota Lima. Jalan éta ngahubungkeun Lima ka seueur tengah Andes.

Para pajabat nyarios yén "gagabah" nyumbang kana kacilakaan éta, kusabab beus parantos ngumbara "kalayan kecepatan tinggi".

Numutkeun ka akun anu salamet, éta nyebrot batu sareng terjun ka jurang sakitar 650 kaki (200 méter) jero.

Minggu kamari, 22 jalma maot nalika dua parahu tabrakan di walungan Amazon di Peru. Jumlah anu teu ditangtukeun tetep leungit.

Dua dinten sateuacanna, beus anu sanés murag ka jurang di belah kidul-wétan nagara éta, maéhan 17 urang.

Kacilakaan jalan umum di Peru kusabab nyepirkeun motor, jalan tol kirang dirawat, kurangna tanda jalan sareng panegak kaamanan lalu lintas anu goréng.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment