24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos kasalametan Warta Breaking Thailand piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Vaksin? Nguji? Henteu didieu! Didatangan bagja pulau tropis Koh Larn

Pulo Koh Larn

Pulo Koh Larn di Thailand parantos dibuka deui ka pengunjung tanpa kedah nunjukkeun buktina vaksin atanapi tés négatip, nanging, larangan anti-COVID tetep tetep.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dimimitian ayeuna, Pulo alit anu aya di Teluk Thailand ngabagéakeun tamu bari henteu kedah nunjukkeun buktina vaksin atanapi uji COVID négatip.
  2. Datang internasional kedah nunjukkeun pasporna bari Thailand kedah nunjukkeun KTP.
  3. Syarat jarak jauh COVID-19 anu biasa tetep berlaku di Pulo Koh Larn.

Koh Larn dibuka deui dinten ayeuna, Rebo, 1 Séptémber 2021, ka anu datang tapi moal ngawajibkeun aranjeunna divaksinasi atanapi nunjukkeun bukti tés pikeun COVID-19. Paspor pikeun urang asing atanapi ID Thailand pikeun warga Thailand diperyogikeun.

Pulo ditutup pikeun katilu kalina ti saprak mimiti pandemi dina 9 Agustus. 1 Séptémber ieu dibuka deui bakal katingali urang Thailand sareng urang asing diperyogikeun nunjukkeun idéntifikasi sareng ngalangkungan jalan biasa pikeun ngukur jarak sosial, tapi henteu kedah nunjukkeun buktina vaksinasi COVID-19 atanapi hasil uji coronavirus négatip.

Éta nembé sabulan katukang yén sadayana Thailand antisipasi henteu ngabagéakeun wisatawan naon waé dimana wae pikeun sawatara waktu.

Jasa féri ka sareng ti darmaga Bali Hai Piér sareng darmaga utama Koh Larn bakal dijalankeun jam 7:00, 12:00 siang, sareng 5:30 sonten. Waktos tambihan tiasa ditambihan gumantung kana paménta. Speedboats ogé tiasa nyayogikeun jasa kalayan harga anu langkung saé nalika parahu suplai bakal ngajalankeun sapertos biasa.

Sakali dibuka, réstoran Koh Larn's bakal tetep dibuka dugi ka 8:00 sonten dina kapasitas 75% kanggo tempat ker ruangan / sanés AC sareng 50% kanggo tempat duduk di jero ruangan sareng AC. Teu aya penjualan alkohol naon waé anu diijinkeun.

Usaha, kalebet toko serbaguna, tiasa dianggo ti jam 4:00 énjing ka 8:00 wengi. Hotél tiasa dibuka normal tapi henteu tiasa muka kolam renang, ruang rapat, atanapi nawiskeun jasa pésta.

Basisir kabuka pikeun bersantai, tapi henteu kenging kagiatan kelompok. Gempungan dugi ka 5 jalmi, sareng malam jam malam tetep di tempat mimitian jam 9:00 sonten dugi ka 4:00 enjing.

Koh larn, sakapeung disebut Pulo Karang sareng waktos-waktos sanésna disebat Ko Lan, ayana di sisi basisir Pattaya di Teluk Thailand. Sanaos ukuranana sakedik - panjang 4 km sareng lega 2 km - pulau alit ieu pinuh ku pantai sareng sajumlah aktipitas olahraga cai sapertos para balayar sareng resort pikeun akomodasi sareng réstoran anu biasana nyayogikeun piring-piring newak anu seger dinten ayeuna.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment