24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos Ngawangun deui teknologi kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita Jasa Berita Kawat

WTTC ngaréspon saran anu pangénggalna ti Uni Éropa

Ngadamel deui.ngumbara keprok tapi ogé patarosan WTTC protokol perjalanan aman anyar
wttc aman perjalanan cap

Menteri sareng pembuat kaputusan internasional di pusat umum ngarobih larangan perjalanan unggal dinten. Kurangna kerjasama global sareng kurangna sistem global ngajantenkeun tantangan internasional, bahkan pikeun panumpang divaksinasi.
Sakumaha anu dilakukeun ku WTTC sateuacanna, organisasi anu ngawakilan anggota industri perjalanan sareng pariwisata pangageungna ayeuna ngadamel pernyataan sareng daptar wishlist anu sanés.
Upami pernyataan ieu bakal ngabantosan naon waé tindakan ditunggu ditingali.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Julia Simpson, Présidén & CEO Déwan Perjalanan sareng Pariwisata Dunya (WTTC) ngaluarkeun pernyataan anu nyatakeun: "Ngajagaan kaséhatan masarakat kedah tetep prioritas sareng WTTC ngadukung protokol kaamanan pikeun ngeureunkeun panyebaran COVID-19.
  2. Nanging, rekomendasi Uni Éropa pikeun nga-reimpose larangan pikeun palancong AS mangrupikeun léngkah mundur sareng ngan ukur bakal ngalambatkeun pamulihan sektor éta.
  3. "Kalayan tingkat vaksinasi anu luhur di Amérika Serikat sareng UÉ, urang kedah ningali muka perjalanan antara dua ékonomi utama ieu.

CEO WTTC nambihan:

Kami peryogi aturan umum anu mikawanoh vaksin global sareng ngaleungitkeun kabutuhan karantina pikeun jalma anu ngagaduhan hasil COVID négatip.  

"Amérika Serikat mangrupikeun pasar sumber konci pikeun seueur Amérika Anggota Uni Éropa, sapertos Perancis, Italia, Jérman, sareng Irlandia, sareng pariwisata bakal kritis pikeun mulangkeun kahirupan normal sareng puluhan rébu padamelan di Amérika Serikat sareng EU.

"Daripada maksakeun larangan perjalanan anu langkung ngaruksak, UÉ kedah nyorong Amérika Anggota pikeun nganggo Sértip COVID Digital anu pecah pikeun ngahanca perjalanan internasional, anu mendasar pikeun ékonomi Éropa."

nu Uni Éropa tilu dinten angkat ditunda sadaya perjalanan penting pikeun anu datang Amérika kusabab lonjakan inféksi COVID-19 énggal di Amérika Serikat.

Portugal, anggota UÉ dinten ayeuna angkat ti peraturan EU anu ngumumkeun yén éta bakal ngabagéakeun wisatawan Amérika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

2 Komentar

  • Punten akurat dina tulisan anjeun .... Anjeun ninggali kecap penting dina kalimat ieu - nyatet dina kurung:

    "Uni Éropa tilu dinten angkat ditunda sadaya perjalanan penting pikeun anu datang Amérika kusabab kenaikan inféksi COVID-19 anyar di Amérika Serikat."

    Anjeun ngalakukeun gangguan kalayan henteu ngalaporkeun akurat.