Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan raramean Industri silaturahmi Hotél & Resor India Ngabobol Warta Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab Balanja piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Yas Island Etihad Arena ngabagéakeun bintang Bollywood Arijit Singh

Yas Island Etihad Arena ngabagéakeun bintang Bollywood Arijit Singh
Yas Island Etihad Arena ngabagéakeun bintang Bollywood Arijit Singh
Ditulis ku Harry Johnson

Penampilan penyanyi paling populér di Bollywood di Pulo Yas bakal janten konsér kahijina di ibukota UAE salami lima taun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Penyanyi paling populér di Bollywood, Arijit Singh, bakal tampil di Etihad Arena tanggal 19 November 2021.
  • Ieu bakal janten konsér munggaran Singh di UAE dina 5 taun.
  • Ukuran kaséhatan sareng kaamanan anu ketat bakal dijaga sapanjang tempat.

Pulo Yas Abu Dhabi, salah sahiji tujuan hiburan sareng hiburan utama di dunya, gawé bareng sareng Dinas Budaya sareng Pariwisata - Abu Dhabi (DCT Abu Dhabi), sareng Portofolio Ngatur Acara (PME), bakal ngabagéakeun penyanyi anu paling populér di Bollywood, Arijit Singh , kanggo tampil di Etihad Arena dina 19 Nopémber 2021. Fans Bollywood mega-star aya dina pangalaman anu teu pikaresepeun akhir taun ieu.

Salah sahiji penyanyi paling serbaguna dina jaman modéren, penampilan Singh di Pulo Yas bakal janten konsér kahijina di ibukota UAE salami lima taun. Anjeunna bakal tampil di tempat anu canggih Etihad sarena, tempat hiburan jero ruangan panggedéna di Wétan Tengah.

Kalayan sora anu sinonim sareng Bioskop India, penyanyi sareng komposer Bollywood bakal ngalaksanakeun sababaraha lagu kawih na, kalebet 'Tum Hi Ho', 'Kabira', 'Ae Dil Hai Mushkil', sareng anu sanésna deui, kalayan seueur musisi global ngiringan anjeunna di panggung.

"Tujuan kami taun ieu nyaéta pikeun ngahanca deui acara sareng konser anu langkung pikaresepeun ka ibukota UAE pikeun warga sareng pengunjung anu tiasa diraosan, sareng kami resep pisan ngayakeun acara khusus ieu," saur HE Ali Hassan Al Shaiba, Diréktur Eksekutif Pariwisata sareng Pemasaran di DCT Abu Dhabi. "Arijit Singh mangrupikeun seniman cemerlang anu teras-terasan ngagumkeun pemirsa ku penampilanana, anu ngajantenkeun anjeunna janten pilihan anu hadé pikeun konsér di Etihad Arena di Pulo Yas. Penggemar anu hadir ogé tiasa ngaraosan séri aktivasina sareng nawaran anu sayogi di Pulo Yas, nyayogikeun aranjeunna pangalaman hiburan pamungkas salami hajatan, bari mastikeun kasalametan staf, warga sareng pangunjung mangrupikeun prioritas. "

Léngkah kasalametan sareng kasalametan anu ketat bakal dijaga sapanjang tempat, saluyu sareng pedoman pamaréntah anu ayeuna. Salaku tambahan, tempat duduk pod parantos didamel pikeun kulawarga sareng réréncangan pikeun ngaraosan konsér kalayan aman nalika jarak sosial ti grup anu sanés anu hadir. Kapasitas linggih di Etihad Arena bakal dikirangan kalayan struktur tempat linggar pod dina tempatna. Salaku pencegahan tambahan, panutup wajah wajib pikeun sadaya tamu kecuali nalika tuang atanapi nginum dina korsi na, sakumaha tungtunan pamaréntah. Tamu ti umur 12 - 16 taun bakal butuh tés PCR négatip anu valid kalayan validitas 48 jam. Tamu anu umurna 16 taun ka luhur kedah divaksinasi lengkep sareng nampilkeun status "E" atanapi "*" dina aplikasi Al Hosn sareng tés PCR négatip kalayan validitas 48 jam.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment