24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan wartos tanggung jawab kasalametan piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

4 urang tiwas dina kacilakaan pesawat Connecticut

4 urang tiwas dina kacilakaan pesawat Connecticut
4 urang tiwas dina kacilakaan pesawat Connecticut
Ditulis ku Harry Johnson

Opat jalma naék kana pesawat, dikabarkan mangrupikeun jet bisnis Cessna Citation, numutkeun inpormasi ti Federal Aviation Administration (FAA).

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pesawat nabrak gedong industri di Connecticut.
  • Sadaya jalma dina kapal bisnis Cessna Citation jet tiwas dina kacilakaan.
  • Patugas pemadam kebakaran lokal nungkulan seuneu anu dimimitian ku kacilakaan éta.

Tim nyalametkeun di Farmington, Connecticut nuju merangan seuneu di kompleks industri lokal anu dimimitian saatos jet bisnis Cessna Citation nubruk gedong dinten Kemis énjing, tétéla ngabunuh sadayana opat urang dina kapal.

Departemen Pulisi Farmington negeskeun yén pesawat parantos nubruk gedong di Hyde Road, sareng nyarios dina tweet yén layanan darurat aya di lapangan damel "ngévakuasi daérah anu caket". 

Opat jalma naék kana pesawat, dilaporkeun jet bisnis Cessna Citation, numutkeun inpormasi ti Administrasi Penerbangan Federal (FAA). Teu aya hiji ti opat anu disangka salamet.

Opat jalma naék kana pesawat, dikabarkan mangrupikeun jet bisnis Cessna Citation, numutkeun inpormasi ti Federal Aviation Administration (FAA). Teu aya hiji ti opat anu disangka salamet.

Numutkeun ka pulisi Farmington, henteu aya anu dilaporkeun dina jero gedong, anu dipimilik ku pabrik alat Jerman Trumpf.

Dina citra anu dibagikeun tina adegan dina média sosial, haseup tiasa ditingali tina situs kacilakaan, sareng para petugas pemadam kebakaran nahan seuneu anu bitu tina hiji bagéan gedong.

Farmington aya di Connecticut's Hartford County, sakitar 10 mil (16km) ti ibukota nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment