24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan News Kaséhatan wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Teu aya karantina: Abu Dhabi dibuka pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh

Teu aya karantina: Abu Dhabi dibuka pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh
Teu aya karantina: Abu Dhabi dibuka pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh
Ditulis ku Harry Johnson

Ieu mangrupikeun léngkah anu gedé pisan nalika UAE siap pikeun janten host EXPO 2020, Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix sareng seueur deui acara global dina sababaraha bulan ka payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Abu Dhabi ngaleungitkeun sarat karantina pikeun pengunjung anu divaksinasi pinuh.
  • Abu Dhabi ngarepkeun lonjakan paménta pikeun perjalanan ka emirat.
  • Etihad Airways siapkeun pikeun dorongan perjalanan ka Abu Dhabi.

Pamaréntah Abu Dhabi ngumumkeun panyabutan sarat karantina pikeun sadaya wisatawan anu divaksinasi dugi ka emirat ti luar negeri.

Etihad Airways, maskapai nasional UAE, siap pikeun dorongan perjalanan ka sareng ti Abu Dhabi saatos pengumuman pamaréntah.

Wisatawan anu divaksinasi pinuh (kalayan vaksin anu disatujuan ku Organisasi Kaséhatan Dunya) tiasa sumping ti sadaya tujuan internasional tanpa kedah dikarantina. Sadaya wisatawan bakal peryogi tés PCR dina 48 jam angkat, tés dina kadatangan sareng uji coba deui dina sababaraha dinten gumantung kana nagara anu aranjeunna ngumbara. Wisatawan anu henteu divaksinasi, Nanging, kedah nuturkeun aturan numutkeun tujuan anu aranjeunna sumping.

Tony Douglas, Chief Executive Officer Group, Etihad, mairan: "Warta sampurna waktuna pikeun mimiti ngabagéakeun dunya deui Abu Dhabi. Kami ngarepkeun paménta anu ageung ti para turis sareng babaturan anu didatangan sareng dulur ti sakumna dunya. Ieu ogé bakal masihan warga UAE kalenturan sareng katengtreman anu langkung ageung nalika ngumbara sacara global.

"Émirat parantos nganteurkeun salah sahiji program kaséhatan publik pangsaéna pikeun mayungan penduduk ku tingkat vaksinasi anu luhur pisan, sareng solusi anu didorong ku téknologi sapertos aplikasi Al Hosn pikeun mastikeun kasalametan warga sareng pengunjung.

"Ieu mangrupikeun léngkah anu gedé pisan nalika UAE siap-siap janten host EXPO 2020, Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix sareng seueur deui acara global dina sababaraha bulan ka payun.

"Etihad ayeuna operasi ka 65 tujuan panumpang sareng salah sahiji armada pang bungsu sareng paling sustainable di dunya. Kami ngarepkeun ngabagéakeun tamu kami ka Abu Dhabi sareng Etihad pikeun menikmati tujuan kelas dunya ieu - kota emirat sareng ibukota kami bangga pisan nelepon bumi kami. "

Ngalayang sareng Etihad dirojong ku program Etihad Wellness anu parantos dikenalkeun pikeun ngabantosan ngabatesan panyebaran COVID-19. Etihad mangrupikeun maskapai munggaran di dunya anu parantos vaksinasi awak awakna dina kapal. Etihad ogé meryogikeun 100% panumpang na nunjukkeun tés PCR négatip sateuacan angkat pikeun ngajagi lingkungan inflight, anu ayeuna diakui janten salah sahiji anu pang saé di dunya.

Maskapai ieu parantos nerapkeun program sanitisasi sareng kabugaran anu éksténsif sareng ngalaksanakeun standar kabersihan paling luhur di unggal bagéan perjalanan palanggan. Ieu kalebet katering, pesawat sareng kabin-beberesih, check-in, skrining kasihatan, kosan, inflight, interaksi awak, layanan makan, turun sareng transportasi darat, sareng anu sanésna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment