24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Obrolan Pariwisata kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Sénat AS ngadesek pikeun ngayakeun sidang ngeunaan panggunaan dana COVID dana talangan

Sénat AS ngadesek pikeun ngayakeun sidang ngeunaan panggunaan dana COVID dana talangan
Sénat AS ngadesek pikeun ngayakeun sidang ngeunaan panggunaan dana COVID dana talangan
Ditulis ku Harry Johnson

Airlines AS nampi langkung $ 79 milyar dina artos talangan ngalangkungan tilu tagihan anu aya hubunganana sareng COVID dina taun 2020-2021 pikeun ngabantosan aranjeunna, padamelna, sareng industri perjalanan udara salamet tina pandemi COVID anu paling parah.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • FlyersRights nyungkeun sidang pangawas sareng CEO maskapai, wakil tenaga kerja sareng panumpang.
  • Maskapai dibéré subsidi féderal masif ti saprak 2020.
  • Aya patarosan naha artos anu mayar pajak parantos disalahgunakeun ku maskapai.

Présidén FlyersRights Paul Hudson nyauran komite pangawasan Komite Sénat AS sareng CEO maskapai ditambah wakil tenaga kerja sareng panumpang. 

Présidén FlyersRights Paul Hudson

Paul Hudson ngajelaskeun, "Airlines dibéré subsidi féderal masif ti saprak 2020 pikeun ngajaga layanan udara umum anu kuat sareng ngirangan inféksi COVID. Tapi pembatalan anu tinggi-anyar-anyar ieu, telat hiber, ditambah oposisi maskapai kana sababaraha panduan CDC anu mempertanyakan naha artos pembayar pajak parantos disalahgunakeun ku manajemen maskapai. "

Airlines AS nampi langkung $ 79 milyar dina artos talangan ngalangkungan tilu tagihan anu aya hubunganana sareng COVID dina taun 2020-2021 pikeun ngabantosan aranjeunna, padamelna, sareng industri perjalanan udara salamet tina pandemi COVID anu paling parah. Kongrés ngahajakeun artos ieu pikeun indit ka pilot, pramugari, sareng karyawan maskapai sareng bandara sanésna pikeun mastikeun yén aranjeunna dibayar salami periode paménta anu parah pisan sareng pikeun mastikeun yén maskapai ngagaduhan kapasitas pikeun minuhan kanaékan permintaan perjalanan pas COVID -19 kaayaan ningkat. 

Maskapai khususna American Airlines, Spirit Airlines, sareng Southwest Airlines, leres-leres gagal pikeun urang Amérika. Sapanjang usum panas, maskapai ngabolaykeun ratusan penerbangan per dinten sabab teu gaduh karyawan anu siap angkat. Dina dinten anu pang parahna, Roh Airlines dibolaykeun langkung ti satengah penerbangan na anu dijadwalkeun.

Ieu henteu tiasa ditampi, sareng Sénator Maria Cantwell, Ketua Komite Dagang Sénat, ngirim serat ngeunaan hal ieu ka maskapai dina bulan Juli. FlyersRights.org patepung sareng stafna pikeun ngabahas masalah sareng ngajukeun solusi pikeun anu paling anyar tina penyalahgunaan maskapai. 

FlyersRights.org usulan sidang panilitian panitia maksa Doug Parker, Gary Kelly, Ted Christie sareng CEO maskapai sanésna pikeun ngajelaskeun naon anu aranjeunna lakukeun ku artos COVID sareng naha maskapai na parantos gagal nganteurkeun naon anu dimaksud hukum.

Sidang pangawasan ogé kedah kalebet wawakil panumpang sareng wakil tenaga kerja. FlyersRights.org ngusulkeun a rangsangan sareng rencana jarak sosial éta bakal ngajantenkeun maskapai éta nguntungkeun, ngajalankeun kapasitas anu langkung ageung nalika pandemi, sareng bakal mastikeun perjalanan udara langkung aman, sadayana kalayan biaya anu langkung murah tibatan bailout bungkus. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment