Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Seychelles Ngabebas Warta piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Pariwisata Seychelles sareng maskapai Émirat ngamimitian kerjasama pamasaran

Seychelles sareng Émirat patnerhip

Pariwisata Seychelles parantos ngaluncurkeun kerjasama strategis sareng maskapai Émirat, pasangan satia sareng kolaborator, sareng maskapai internasional munggaran anu balik ka Pulo Jawa di tempat dibuka di Agustus 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Seychelles parantos ngabagéakeun langkung ti 15,000 wisatawan ti UAE dugi ka taun ayeuna.
  2. Ukuran kaamanan sareng protokol langsung parantos dirancang pikeun merenahkeun perjalanan di antara tujuan.
  3. Émirat ngoperasikeun tujuh penerbangan saminggu ka Seychelles ti Dubai sareng mangrupikeun pasar sumber anu kadua pikeun kapuloan.

Kemitraan éta bakal kalebet rangkéan kampanye anu ditujukeun pikeun nyandak Kapuloan Seychelles pisibilitas maksimal salaku tujuan luang pamungkas di sapanjang Majelis Kerjasama pikeun nagara-nagara Arab Teluk (GCC) ngalangkungan eusi anu aya hubunganana sareng Seychelles anu bakal katingali dina sosial Émirat. platform média ogé ngalangkungan pamasaran email sareng iklan radio gabungan.

Logo Seychelles 2021

Kolaborasi ieu bakal ngajantenkeun para tamu tetep anyar sareng inpormasi ngeunaan perjalanan di Nusantara, anu nampi salami langkung ti 15,000 wisatawan ti UEA dugi ka ayeuna taun ieu, anu dugi ka dinten Minggu, 29 Agustus 2021, nangtung salaku pasar sumber utama kadua pikeun tujuan. .

Salajengna, kampanye bakal nguatkeun hubungan perdagangan perjalanan sareng ningkatkeun élmu produk ngalangkungan latihan online sareng bengkel ogé perjalanan familiarization, fokus kana daérah anu perbatasanna ayeuna parantos dibuka kanggo perjalanan.

Ngajaga kaamanan di jantung ngumbara ka Seychelles, kolaborasi éta ogé bakal nyorot perjalanan ti Dubai ka nagara pulau, kalebet detil anu penting sapertos langkah kaamanan sareng protokol lurus anu dirancang kalayan gampang pikeun merenahkeun perjalanan. Salaku tambahan, tamu bakal tiasa mendakan naon anu disimpen di Kapuloan Seychelles pikeun aranjeunna sateuacan aranjeunna badé ka daratan keusik na.

Ngomentaran kolaborasi éta, Sekretaris Utama pikeun Pariwisata, Ibu Sherin Francis, nyarios, "Kemitraan sareng Émirat mangrupikeun salah sahiji anu parantos tumuh tina kakuatan ka kakuatan, sareng kami resep kana dukungan anu aranjeunna atos dugi ka tujuan sareng Pariwisata Seychelles dina waktos taun. Kemitraan taun ayeuna henteu bénten. Nanging, dina waktos industri urang laun-laun pulih sareng dimana ngawangun kapercayaan perjalanan penting pisan, kemitraan sapertos ieu ngagaduhan hartos sareng definisi anyar. Ngaliwatan gawé babarengan ieu, éta bakal janten kameunangan pikeun maskapai boh tujuan. "

Kalayan Émirat ngoperasikeun tujuh penerbangan saminggu ka Seychelles ti Dubai, warga UAE sareng warga ayeuna tiasa ngarencanakeun peluncuran aheng ka bumi perairan pirus, tepi laut sareng gunung-gunung zamrud, milih salah sahiji seueur Resort mewah atanapi wisma anu pikaresepeun pikeun cicingna .

Éntri ka Seychelles peryogi buktina tés COVID-19 négatip, dilakukeun dina 72 jam ti saprak tanggal perjalanan sareng disatujuan tina aplikasi Otoritas Perjalanan Kaséhatan. Langkung seueur inpormasi ngeunaan perjalanan ka pulau surga tiasa dipendakan di 'seychelles.advisory.travel.'

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment

1 Comment

  • Kami terang, Émirat maskapai ngalegaan perjanjian pamasaran global na sareng Seychelles. Sarat uji coba COVID-19, ngumbara ka sareng ti Dubai, tetep aman, sareng pilihan tikét fléksibel urang.