24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Rapat Berita Industri rapat wartos piknik Obrolan Pariwisata Amérika Serikat megatkeun News

Homecoming industri: IMEX Amérika nyandak deui bisnis, diajar & sambungan

imex Amérika
IMEX Amérika

Dina naon anu parantos ditagih salaku "homecoming" kanggo industri acara bisnis global, IMEX America bakal kajantenan 9-11 Nopémber di Las Vegas. Édisi ka-10 acara éta ngagaduhan bumi anyar, Mandalay Bay, sareng badé nganteurkeun kasempetan bisnis, program diajar anu inspirasi sareng kajadian sosial anu pikasieuneun, sadayana dina lingkungan anu aman tapi henteu steril.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Anu mésér tiasa pendak sareng pamasok anu ngalangkungan sadaya séktor industri dina hiji acara.
  2. Tujuan anu ilubiung dugi ka ayeuna kalebet Australia, Korea, Singapura, Dubai, Italia, Boston, Atlanta, Hawaii, Switzerland, sareng Panama.
  3. Grup hotél dugi ka ayeuna bakal diwakilan ti Radisson, Wyndham Hotel Group, Mandarin Oriental Hotel Group, sareng Associated Luxury Hotels International.

Acara tonggong tonggong, sapertos biasa, bisnis inti na pembeli tiasa pendak sareng supplier ngawengku sadaya séktor industri. Ieu kalebet tujuan Australia, Korea, Singapura, Dubai, Italia, Boston, Atlanta, Hawaii, Switzerland sareng Panama ogé grup hotél Radisson, Wyndham Hotel Group, Mandarin Oriental Hotel Group sareng Associated Luxury Hotels International. Argéntina, Kanada, Puerto Rico, Detroit, Memphis, Baltimore sareng Loews Hotels mangrupikeun paméran anu parantos ngalegaan ayana di acara éta.

Diversitas, jogét & atikan séktor khusus

Program diajar anu mereun, gratis anu dijalankeun sapanjang acara henteu kedah dilangkungan, sareng dimimitian dina Senén Senén, didukung ku MPI, lumangsung tanggal 8 Nopémber, dinten sateuacan IMEX Amérika dimimitian. Dr Shimi Kang ti Universitas British Columbia bakal nganteurkeun inténsif Smart Senén, nunjukkeun metode dumasar-panilitian pangénggalna pikeun adaptasi, inovasi, kolaborasi sareng kasuksésan bisnis anu berkepanjangan.

Sesi khusus pikeun sagala rupa kelompok industri ngamungkinkeun para hadirin pikeun nyiptakeun pangalaman Senén Cerdas na. Aya pendidikan sareng jaringan khusus pikeun eksekutif perusahaan di Forum Rapat Eksekutif - dirancang pikeun eksekutif perusahaan tingkat senior ti perusahaan Fortune 2000 - sareng Pokus Perusahaan anyar - kabuka pikeun sadaya perencana ti perusahaan di sadaya tingkatan. Peserta tiasa ngarepkeun diskusi anu jero ngeunaan topik sapertos desain rapat, komunikasi anu épéktip sareng pagawé tim jauh, sareng kaséhatan méntal sareng kasihatan.

Carina Bauer sareng Ray Bloom

Pamingpin asosiasi tiasa nyambung sareng diajar sareng sasama na di Forum Kepemimpinan Association, didamel ku ASAE. Dina format bengkel anyar pikeun 2021, Forum ningali langsung kana iklim bisnis anu robih di mana asosiasi ayeuna beroperasi. Forum bakal ngajalajah kumaha nungkulan parobihan dasar anu dipercepat ku pandemi, nyaéta ekspektasi anggota anu langkung luhur, ningkatna keragaman anggota, nilai generasi anu béda sareng kamajuan téknologi anu gancang.

Teu pernah aya waktos anu langkung saé pikeun kéngingkeun kaanekaragaman dina industri acara bisnis sareng Anjeunna Maksadna Usaha ngalakukeun éta. Acara babarengan ku majalah IMEX sareng TW, dirojong ku MPI, ngahijikeun panel pamimpin awéwé ti jero sareng luar industri pikeun ngabagi carita sareng naséhat aranjeunna. Ambisi, aksi sareng akuntabilitas: Pengaturan tujuan stratégi pikeun awéwé dina hiji acara mangrupikeun sési praktis kalayan tips tentang kumaha carana ngahontal "visi ageung," anu dikintunkeun ku Juliet Tripp, Wakil Kepala Acara Global, Watch Kimia. Michelle Mason, Présidén sareng CEO, ASAE sareng konsultan Courtney Stanley, Courtney Stanley Consulting ngundang dua lalaki pikeun miluan dialog keragaman di Diversity sareng Gender Equality - Awéwé Milarian Paguneman sareng Lalaki.

Unggal dinten dimimitian ku keynote MPI. Movers sareng shaker ti luar industri acara bisnis masing-masing bakal nyandak pandangan dunya anu unik kana acara - ngarepkeun dokter anu dilatih Harvard anu meunang penghargaan, salah sahiji "pangarang anu paling dipikaresep di dunya" ditambah pangadeg gerakan tarian global sareng komunitas. 

The Inspiration Hub sakali deui janten bumi pikeun nunjukkeun pendidikan dasar, nyayogikeun kasempetan diajar anu dijadwalkeun pikeun ngabahas kabutuhan bisnis telat 2021. Sesi ngaliput Kreativitas dina komunikasi; Keragaman sareng aksés; Inovasi sareng téknologi; Pamulihan bisnis, negosiasi Kontrak, mérek pribadi, sareng Kelestarian. 

Kajadian sosial nganteurkeun soraan sareng reuwas

Nalika pintonanana tetep janten hub bisnis sareng pembelajaran, aya ogé seueur kasempetan pikeun nyambungkeun di luar lantai acara. Tur Lip-Smacking Foodie nyayogikeun lowdown di Las Vegas sareng sababaraha kadaharan anu pangsaéna di Jalur. Wisata sanés nawiskeun jalur jero dina dua tempat ikon: Istana Kaisar sareng Teluk Mandalay.

Mystery Trip mangrupikeun sonten kejutan tina pangalaman unik, lokasi anu saé, tuangeun anu hebat sareng perusahaan anu saé. “Éta kasus tujuan teu dikenal. Jalma-jalma dijaga dina poék dugi ka momen terakhir pisan - sareng di situlah magisna kajantenan! " ngajelaskeun Kapala Petugas Misterius Dave Green. Aya ogé kasempetan ngagungkeun dina acara industri anu glamorous SITE Nite Amérika Kalér sareng MPI Foundation Rendezvous.

"Kami henteu sabar pikeun ningali balikna IMEX Amérika sareng ngiringan komunitas acara bisnis urang. Pikeun seueur industri, acara éta ngagaduhan bagian penting dina pamulihan bisnis sareng ngagambarkeun kasempetan unik pikeun pendak sareng kolega sareng mitra anu aranjeunna henteu kantos katingali ampir dua taun, "ngajelaskeun Carina Bauer, CEO Grup IMEX.

"Kami parantos ati-ati ngadamel acara anu ngagaduhan inti haté ogé mastikeun kami nawiskeun ka pasar hiji pangalaman kajadian anu pas pikeun jaman; urang sadayana nuju damel. Hadirin tiasa yakin yén kami parantos nyiptakeun acara anu aman anu nyumponan sarat kaséhatan sareng kaamanan pang anyarna, damel caket sareng kota host kami sareng tempat anyar Bay Bay. "

IMEX America lumangsung 9 - 11 Nopémber di Mandalay Bay di Las Vegas sareng Smart Senén, didukung ku MPI, dina 8 Nopémber. Pikeun ngadaptar - gratis - klik Ieuh. Kanggo langkung seueur detil ngeunaan pilihan akomodasi sareng kanggo buku, klik Ieuh

Kanggo beja panganyarna ngeunaan acara éta, pencét Ieuh. Dangukeun Pupuhu IMEX, Ray Bloom sareng CEO, Carina Bauer, nyarioskeun rencana pikeun IMEX Amérika, paménta pasar anu atos, tingkat minat paméran sareng pembeli dina panganyarna Paguneman sareng Carina.

www.imexamerica.com 

# IMEX21 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment