24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
hal hiber Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Républik Dominika Breaking News Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaica Breaking News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Menteri Pariwisata Jamaika pendak sareng Duta Républik Dominika ka Jamaika

Duta Républik Dominika ka Jamaika sareng Menteri Pariwisata Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, (ditingali dina poto) salam ka Duta Républik Dominika ka Jamaika, His Excellency Angie Martinez Tejera, salami rapat khusus di kantorna tanggal 1 Séptémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dua pamimpin ngabahas hubungan anu lumangsung sareng ka hareup antara 2 bangsa na.
  2. Kamungkinan ngenalkeun hiber langsung antara Jamaika sareng Républik Dominika ogé dina méja.
  3. Menteri Pariwisata Jamaika tetep komitmen pikeun mastikeun yén sektor pariwisata ngajantenkeun sumbangan sapinuhna mungkin.

Dina rapat aranjeunna, aranjeunna ngabahas nguatkeun hubungan antara Jamaika sareng Républik Dominika ogé kamungkinan ngenalkeun penerbangan langsung antara kadua nagara.

Menteri Pariwisata Jamaika sareng agénsi na aya dina misi ningkatkeun sareng ngarobih Produk pariwisata Jamaika, bari mastikeun yén manpaat anu ngalir tina sektor pariwisata ditingkatkeun pikeun sadaya urang Jamaika. Pikeun tujuan ieu éta parantos nerapkeun kabijakan sareng stratégi anu bakal nyayogikeun momentum langkung jauh pikeun pariwisata salaku mesin pertumbuhan ékonomi Jamaika. Kamentrian tetep komitmen pikeun mastikeun yén sektor pariwisata ngajantenkeun kontribusi pangsaéna pikeun pangwangunan ékonomi Jamaika kumargi poténsial penghasilan anu luar biasa.

dina Pariwisata Jamaika Kamentrian, aranjeunna mingpin pancén pikeun nguatkeun hubungan antara pariwisata sareng séktor sanés sapertos tatanén, manufaktur, sareng hiburan, sareng ngalakukeun éta ngadorong unggal urang Jamaika pikeun maénkeun bagianna dina ningkatkeun produk pariwisata nagara éta, ngadukung investasi, sareng modérenisasi sareng diversifikasi séktor pikeun ngabina kamekaran sareng nyiptakeun padamelan pikeun sasama urang Jamaika. Kamentrian ningali ieu penting pisan pikeun kasalametan sareng kasuksésan Jamaika sareng parantos ngalaksanakeun prosés ieu ngalangkungan pendekatan inklusif, anu disetir ku Déwan Resor, ngaliwatan konsultasi lega.

Nyadar yén usaha kolaborasi sareng kerjasama anu komitmen antara sektor publik sareng swasta diperyogikeun pikeun ngahontal targét anu ditetepkeun, inti tina perencanaan Kamentrian nyaéta ngajaga sareng miara hubunganana sareng sadaya pamangku kapentingan konci. Ku ngalakukeun éta, dipercaya yén ku Master Plan pikeun Pengembangan Pariwisata Berkelanjutan salaku panduan sareng Rencana Pangwangunan Nasional - Visi 2030 salaku patokan - tujuan Kamentrian tiasa kahontal pikeun kapentingan sadaya urang Jamaika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment