24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Rapat Berita Industri rapat wartos piknik USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Dinten Buzz IMEX ngabantosan ngadamel pangawas tren

Ngadamel garis jalan pikeun IMEX BuzzHub énggal
Poé Buzz IMEX

Profesional acara bisnis tiasa diajar kumaha janten pangawas tren sareng nyiptakeun produk, jasa sareng kampanye anu disayogikeun sareng kabutuhan kahareup dina IMEX Buzz Day. Pangalaman virtual gratis anu lumangsung dinten Rebo, 15 Séptémber, gaduh hiji panon anu mantep ka hareup ku sési panel anu ngaliput naon anu bakal aya dina dunya bisnis, acara sareng téknologi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ngadegkeun Manusa Sarua Dunya Anyar sareng pangawas tren terkenal, David Mattin, bakal mingpin sési Buzz Day anu kapengker.
  2. Anjeunna bakal ngabagi tren konci disetél pikeun ngarobih kabiasaan sareng ekspektasi dékade ieu.
  3. Masa depan téknologi ogé bakal janten jajaran ahli industri anu ngabagi sudut pandang ngeunaan naon anu bakal dipayunkeun pikeun industri acara.

Final dina séri Buzz Days ngeunaan IMEX BuzzHub ogé parantos dirancang pikeun nyayogikeun lagu jero dina édisi ka-10 IMEX America Nopémber ieu, ngabantosan pamilon pikeun ngarencanakeun pangalaman acara na, dipandu ku tim IMEX.

Dunya Anyar, Manusa Sarua, sési anu difokuskeun ka hareup

Pangawas tren terkenal David Mattin, pangadeg New World Same Humans, mingpin sési Buzz Day anu kapayun. Komunitas na langkung ti 14,000 "jiwa panasaran" didedikkeun pikeun tukeur sudut pandang kana masa depan tren, téknologi, sareng masarakat. David bakal ngabagi tren konci anu disetél pikeun ngarobih kabiasaan sareng ekspektasi dékade ieu ogé tips praktis ngeunaan cara ngaidentipikasi naon anu aya di juru sareng nerapkeunana kana perencanaan bisnis.

David Mattin, pangadeg Manusa Anyar Dunya Sarua

Dina sési anu sanés,Kahareup Téknologi digali ku para ahli di tukangeun Run the World, Swapcard, Cvent and EventMB. CEO Grup IMEX Carina Bauer ngagabung sareng jajaran ahli industri anu bagikeun sudut pandang kana Naon masa depan pikeun industri acara? Ngagabung sareng Carina dina panel bakal janten Nicola Kastner, VP, Global Head of Event Marketing Strategy, SAP; Colja Dams, Pamilik, Vok Dams; sareng Mike Dominguez, Présidén sareng CEO, ALHI.

Jalan ka Teluk Mandalay

Dina sési sési "Tanya kuring nanaon", pamilon diulem pikeun (ampir-ampiran) minuhan tim IMEX anu bakal nyayogikeun jalur jero ngeunaan persiapan acara. Tim Pembeli Hosted bakal ngabagi tip praktis pikeun ngabantosan anu anyar pangalaman IMEX ngahontal nilai bisnis pangalusna - sareng senang maksimum! - tina acara éta. Aranjeunna ogé bakal ngenalkeun pamilon kana bumi anyar IMEX Amérika, Mandalay Bay.

Tim Operasi IMEX bakal ngabagi pandangan kana pangalaman acara, ti mimiti desain dugi ka ukuran kasihatan sareng kaamanan sareng inpormasi logistik anu penting pisan. Aranjeunna bakal ngajentrekeun kumaha aranjeunna nyiptakeun acara anu aman tapi henteu steril, saluyu sareng sarat kaamanan anu pang anyarna.

ahirna, Tanya kuring naon-naon ngeunaan Naon dina IMEX Amérika sareng naon anu henteu sono! ningali tim Pangetahuan ngabagi pembaruan panganyarna ngeunaan program spiker anu mereun, inisiatif acara anyar sareng acara sosial Las Vegas anu pikasieuneun.

Carina Bauer, CEO Grup IMEX, ngajelaskeun: "Ngaduga sareng ngaréspon bentang bisnis ka hareup kadang-kadang sesah, tapi éta penting pisan. Kisaran ahli anu ngagumbirakeun kami ngagaduhan fokus laser ka hareup sareng tiasa ngabagi wawasan kana kamajuan anu ditetepkeun pikeun ngawangun dunya urang.

"Kalayan IMEX Amérika kajantenan dina bulan Nopémber, urang ayeuna nuju pageuh di jalan ka Teluk Mandalay. Poé Final IMEX Buzz kami dirancang pikeun jalan, ngenalkeun komunitas acara bisnis ka jalma-jalma anu damel di balik layar pikeun nyiptakeun acara anu aman, dikemas ku kasempetan diajar sareng dirancang pikeun nganteurkeun nilai bisnis anu asli. "

Platform IMEX BuzzHub lumangsung dina Séptémber 15, nganteurkeun konéksi manusa, nilai bisnis sareng eusi khusus dina "Jalan ka Mandalay Bay" dina ngajalankeun IMEX America, 9-11 Nopémber, sareng Senén Cerdas, didukung ku MPI dina 8 Nopémber .

Pendaptaran pikeun BuzzHub gratis.

# IMEX21 sareng #IMEXbuzzhub

www.imexexhibitions.com

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment