24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan Berita Pegawé Slovenia piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Tantangan pariwisata utama Éropa disorot di Forum Slovenia

Tantangan pariwisata utama Éropa disorot di Forum Slovenia
Tantangan pariwisata utama Éropa disorot di Forum Slovenia
Ditulis ku Harry Johnson

Waktosna kanggo ngatasi kakurangan industri pariwisata anu hasil tina ékspansi dina 50 taun ka pengker sareng ngajantenkeun pariwisata janten industri anu langkung héjo, digital sareng inklusif.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Forum Strategis Bled mangrupikeun konperénsi internasional di Pusat sareng Éropa Kidul-Wétan.
  • Pandemi COVID-19 parantos seueur patarosan pikeun pariwisata.
  • Peran pariwisata di tingkat UÉ kedah diémutan deui.

Forum Strategis Bled parantos ngajantenkeun konperénsi internasional terkemuka di Éropa Tengah sareng Kidul-Wétan. Édisi ka-16 lumangsung tanggal 31 Agustus - 2 Séptémber dina bentuk hibrida. Panel pariwisata anu diayakeun dina 2 Séptémber ngahijikeun ahli luhur ti Slovenia sareng lembaga anu kawéntar, kalebet EC, UNWTO, WTTC, OECD, ETC, HOTREC, ECM, pikeun ngabahas masa depan wisata (Éropa).

Ahli internasional sareng Slovenia anu kawéntar, tamu, panelis sareng wawakil pariwisata Slovenia ditujukeun ku Menteri Pengembangan Ékonomi sareng Téknologi Zdravko Počivalšek, Diréktur Jénderal Pasar Internal, Industri, Wirausaha sareng UKM di Komisi Éropa Kerstin Jorna, Diréktur Slovenia Dewan Wisata MSc. Maja Pak, Diréktur Jurusan Daérah Éropa di UNWTO Prof Alessandra Priante sareng Diréktur Déwan Pariwisata Nasional Portugal sareng Présidén di Komisi Pariwisata Éropa (ETC) Luis Araújo.

Pandemi COVID-19 parantos seueur patarosan pikeun pariwisata, diantara anu paling sering diusahakeun nyaéta salamet sareng pamulihan, sasarengan transformasi industri pariwisata janten langkung tahan banting sareng sustainable. Sanaos kaayaan anu sesah, perkiraan anu optimis pikeun lembaga pariwisata internasional utama nuju naék. Panel Pariwisata taun ayeuna parantos ngabahas patarosan Naon kahareupna pikeun pariwisata Éropa.

Panelis sapuk yén pandemi parantos mangaruhan pangaruh kana industri pariwisata sareng seueur tantangan, ogé kasempetan. Waktosna kanggo ngatasi kakurangan industri pariwisata anu hasil tina ékspansi dina 50 taun ka pengker sareng ngajantenkeun pariwisata janten industri anu langkung héjo, digital sareng inklusif. Kacindekan konci anu dicirikeun dina panel nyaéta:

  1. Kapercayaan wisatawan kana perjalanan kedah diwangun deui.
  2. Protokol perjalanan sareng komunikasi sareng koordinasi antara Nagara Anggota ngeunaan larangan perjalanan, tés COVID sareng aturan karantina kedah ditingkatkeun.
  3. Peta jalan pikeun transisi sustainable perlu.
  4. Indikator kinerja anyar diperyogikeun.
  5. Transformasi digital industri pariwisata kedah didukung sareng diwanohkeun.
  6. Investasi sareng alokasi dana EU pikeun kelestarian sareng digitalisasi industri pariwisata diperyogikeun.
  7. Peran pariwisata di tingkat UÉ kedah diémutan deui.
  8. Transisi DMO dina peranna pikeun aktipkeun prosés transisi industri pikeun héjo, inklusif sareng digital kedah didukung.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment