24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Antigua & Barbuda Breaking News Baham Ngabobol Warta Warta Brebes Barbados Ngabobol Warta Internasional Karibia Curacao Ngabobol Warta Grénada megatkeun News Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News Warta Méwah wartos Ngawangun deui resorts Warta Breaking Saint Lucia piknik Tawaran Wisata | Tips Wisata Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Sendal Resorts ngaluarkeun hariwang tina rencana perjalanan di dunya ayeuna

Ahh ... éta Sendal Resorts!

Wisatawan nuju sakedik, siap ngarencanakeun pakansi, sanaos naon anu kajantenan di dunya ayeuna. Untungna, Sandals Resorts ngagaduhan cara pikeun nyiptakeun rencana éta kalayan percaya diri sareng tanpa hariwang ngeunaan naon anu tiasa atanapi henteu kajantenan kapayunna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sémah di Sandals Resorts tiasa ngantunkeun kahariwangan nalika ngantunkeun liburan na impian ageung.
  2. Di Sandals Resorts sareng Pantai, kabijakan "Buku kalayan Kapercayaan" nyayogikeun katenangan, henteu masalah naon anu kajantenan di dunya.
  3. Malah dugi ka dinten angkatna, Sendal yakin yén sémahna katutup sareng dijagaan.

Di Sendal, tamu didorong ngimpina ageung sareng ngarencanakeun liburan di masa depan sareng kapercayaan total sareng ngirangan tekanan komitmen. Kawijakan Buku Sendal Sareng Kapercayaan ngamungkinkeun para tamu kéngingkeun artos artos 100% upami dibatalkeun sateuacan 31 dinten atanapi langkung lami sateuacan angkat.

Ogé, pikeun waktos anu kawates, Sendal sémah gaduh kalenturan pikeun ngabolaykeun perjalananna dugi ka dinten angkat sareng nampi hukuman pembatalan darat anu dibales dina sertipikat perjalanan Unik Vacations.

Naon Mangpaat Perlindungan Pembatalan Liburan Unik?

Mangpaat Perlindungan Pembatalan pikeun bagian tina pakansi nyayogikeun 100% pengembalian dana upami dibatalkeun sahenteuna 31 dinten atanapi langkung, atanapi dibatalkeun dugi ka dinten angkat, nampi sertipikat perjalanan pikeun perjalanan ka hareup, pikeun pemesanan énggal anu dilakukeun ayeuna 31 Agustus 2021. Manfaat ieu disayogikeun ku Liburan Unik sareng sanés kauntungan Asuransi.

Sémah anu mesen ayeuna dugi ka 31 Agustus 2021, ngagaduhan manpaat tambahan pikeun terang yén aranjeunna tiasa ngabatalkeun alesan naon waé kecuali dina Tanggal Blackout sakumaha anu dijelaskeun di handap. Henteu aya lilana minimum umur anu diperyogikeun.                                                                     

Resort & Kategori Kamar                                               

Éta saderhana dijelaskeun, sabab ieu nutupan sadaya Sendal & Pantai Resor. Sajauh kategori kamar, kaseueuran ogé ditutupan kecuali Over-The Water Bungalows & Over-The Water Villas di Sandals Royal Caribbean, Sandals South Coast, Sandals Grande St. Lucian.

Jandéla Pesenan                                

6 Oktober - 31 Agustus 2021 *

Jandéla Wisata                                 

6 Oktober - 31 Désémber 2022 *                        

* Tanggal Blackout Larapkeun -

Sandal:

Désémber 27, 2020 - January 3, 2021

Pébruari 13 - 19, 2021

Pantai:

15 Maret - 11 April 2021

20 Nopémber 2021 - 26 November 2021

18 Désémber 2021 - 31 Désémber 2021

19 Pébruari 2022 - 25 Pébruari 2022

12 Maret 2022 - 26 Maret 2022

10 April 2022 - 24 April 2022

19 Nopémber 2022 - 25 November 2022

21 Désémber 2022 - 31 Désémber 2022

Kéngingkeun langkung seueur detil di dieu.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment