24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hak Asasi manusa Italia Megatkeun Warta wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Ngalayang drone pikeun moro pengunjung pantai Italia anu nyebarkeun COVID-19

Ngalayang drone pikeun moro pengunjung pantai Italia anu nyebarkeun COVID-19
Ngalayang drone pikeun moro pengunjung pantai Italia anu nyebarkeun COVID-19
Ditulis ku Harry Johnson

Nalika drone ngadeteksi jalma anu muriang, éta bakal ngaidéntifikasi aranjeunna sareng ngingetkeun tim panjagaan médis, anu teras sumping di lokasi pikeun panilitian, anu tiasa nyababkeun tés COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pejabat kaséhatan Roma nyebarkeun pesawat terbang di pantai Romawi.
  • Ngalayang drone pikeun jarak jauh mariksa suhu jalma pantai di Italia.
  • Drone bakal dipaké pikeun ngalacak COVID-19 sareng nyegah kaayaan darurat kaséhatan.

Pejabat kaséhatan lokal di Roma, Italia nyebarkeun pesawat drone pikeun ngapung di sekitar pantai Ostia caket Roma, sareng sacara otomatis mariksa suhu sadaya pesiar pantai, pikeun ngadeteksi jalma anu ngagaduhan inféksi COVID-19.

Drone 'médis' dijadwalkeun pikeun ngaronda di pantai Ostia, pinggiran kota Roma, akhir minggu ieu, tapi percobaan na ditunda kusabab ramalan cuaca anu goréng pikeun Sabtu sareng Minggu ieu.

Numutkeun kana Italia pejabat kaséhatan, drone éta bakal "otomatis" ngukur suhu bari ngawang-ngawang sahenteuna 25m di luhur cai sareng tetep sahenteuna 30m ti jalma. Penerbangan tés direncanakeun salami lima jam, antara 11 enjing sareng 4 sonten.

"Nalika drone ngadeteksi jalma anu muriang, éta bakal ngaidentipikasi aranjeunna sareng ngingetkeun tim panjagaan médis," saur pejabat. "Dokter teras sumping di situs kanggo panyilidikan, anu tiasa ngakibatkeun uji COVID-19."

Pajabat jangji bakal ngahargaan privasi, nyatakeun yén wisatawan anu ngagaduhan hawa normal moal dicirikeun.

Marta Branca, kapala ASL Roma 3, otoritas kaséhatan masarakat anu ngaliput sababaraha kabupatén ibukota Italia, nampik rumor yén alat terbang bakal dianggo pikeun moro jalma-jalma anu nyebarkeun panyakit.

"Éta ngan ukur cara pikeun mastikeun yén panyawat atanapi kacilakaan di pantai atanapi di laut dideteksi langsung sareng teu aya waktos anu leungit dina upaya nyalametkeun," Branca tweet. "Bapa kuring parantos maot sapertos kitu. Meureun, ku drone éta anjeunna bakal aya kénéh di dieu. "

Dina waktos anu sasarengan, Branca ngaku sababaraha lépés komunikasi ngeunaan prakarsa éta, ngajangjikeun pikeun nyingkahan salah paham di pikahareupeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment