24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Grup Lufthansa ngumumkeun Kapala Stratégi Officer anyar

Grup Lufthansa ngumumkeun Kapala Stratégi Officer anyar
Jörg Eberhart nunjuk Chief Strategi Officer pikeun Lufthansa Group
Ditulis ku Harry Johnson

Jörg Eberhart bakal ngagentos William Wilms, anu diangkat janten Déwan Eksekutif Lufthansa Technik dina 1 Séptémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Grup Lufthansa ngumumkeun janjian éksékutip anyar.
  • Kapala Anyar Strategi & Pangwangunan Organisasi dingaranan.
  • Jorg Eberhart bakal nyandak jabatan dina 1 Nopémber 2021.

Tanggal 1 Oktober 2021, Jörg Eberhart, ayeuna CEO Air Dolomiti, bakal ngajantenkeun posisi "Kepala Strategi & Pangembangan Organisasi" di Lufthansa Group. Anjeunna bakal ngagentos William Wilms, anu diangkat janten Déwan Eksekutif Lufthansa Technik dina 1 Séptémber 2021.

Jörg Eberhart parantos ngajabat salaku Présidén sareng CEO Air Dolomiti ti saprak 2014. Salami waktos ieu, anjeunna ogé janten anggota Dewan Eksekutif Lufthansa CityLine. Sateuacan ieu, anjeunna nyepeng sababaraha jabatan manajemén di Lufthansa Grup éta kalebet janten bagian tina ngadegna Aerologic GmbH sareng palaksanaan proyék SCORE.

Jörg Eberhart diajar administrasi bisnis di Universitas Tübingen sareng nyepeng lisénsi pilot pikeun Airbus A320.

Grup Lufthansa mangrupikeun grup penerbangan sareng operasi di dunya. Kalayan 110,065 pagawé, Grup Lufthansa ngahasilkeun pendapatan EUR 13,589m dina taun kauangan 2020.

Grup Lufthansa diwangun ku bagéan Network Airlines, Eurowings sareng Aviation Services.

Jasa Penerbangan kalebet bagéan Logistik, MRO, Katering sareng Usaha Tambahan sareng Fungsi Grup.

Anu terakhir ogé kalebet Lufthansa AirPlus, Pelatihan Penerbangan Lufthansa sareng perusahaan IT. Sadaya bagéan nempatan posisi ngarah di pasar masing-masing.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment