24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Hawaii Megatkeun Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Kaayaan parah Hawaii di Amérika Serikat pikeun akomodasi ramah-piaraan

Kaayaan parah Hawaii di Amérika Serikat pikeun akomodasi ramah-piaraan
Kaayaan parah Hawaii di Amérika Serikat pikeun akomodasi ramah-piaraan
Ditulis ku Harry Johnson

Jumlah sipat ramah-piaraan anu sayogi tiasa bénten-bénten sacara dramatis ti hiji tempat ka tempat, ngajantenkeun sababaraha bagéan nagara langkung tiasa diaksés ku anu gaduh piaraan tibatan anu sanés.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jumlah sipat ramah piaraan beda-beda sacara dramatis tina kaayaan ka nagara.
  • Illionis, Mississippi sareng New York mangrupikeun nagara bagian anu paling ramah pikeun piaraan.
  • Hawaii, Alaska sareng Virginia Kulon mangrupikeun nagara bagian Amérika anu paling ramah pikeun piaraan.

67% rumah tangga AS (sakitar 85 juta kulawarga) gaduh piaraan, sareng 43 juta bumi dijajah ku panyéwa. Janten, kumaha upami anjeun kedah ngalih sareng réréncangan buluan anjeun?

Jumlah sipat ramah-piaraan anu sayogi tiasa bénten-bénten sacara dramatis ti hiji tempat ka tempat, ngajantenkeun sababaraha bagéan nagara langkung tiasa diaksés ku anu gaduh piaraan tibatan anu sanés.

Kalayan dina pipikiran ieu, para ahli perjalanan hoyong terang anu mana nagara bagian, kota sareng kota gaduh proporsi bumi pangageungna aya kanggo nyéwa anu ogé nampi piaraan.

Ningali di luhur lima puluh paling seueur penduduk US kota, para ahli nyatet proporsi sipat anu aya pikeun nyéwa anu ogé nampi piaraan. Salaku tambahan, kami parantos mendakan perséntase séwa anu aya di masing-masing nagara anu bakal nampi panyewa sareng piaraan, ngungkabkeun tempat anu pangsaéna di nagara éta pikeun tempat hirup piaraan.

Illionis mangrupikeun kaayaan anu pangsaéna di nagara éta pikeun pamilik piaraan anu badé nyéwa, sareng 59.87% sipat nampi piaraan. Janten upami anjeun gaduh piaraan anu badé ngalih ka bagian anyar nagara, Illionis panginten janten tarohan anu saé pikeun anjeun!

Kaayaan anu pangsaéna pikeun nyéwaan ingon-ingon nyaéta Mississippi, kalayan 52.28% tina nyanggakeun kanggo pamilik piaraan. Hal ieu ngajantenkeun Mississippi anu paling ramah-piaraan pikeun sadaya nagara bagian Kidul, sareng tempat anu saé pikeun pamilik piaraan hirup.

New York mangrupikeun nagara anu pangsaéna katilu di nagara éta pikeun nyéwaan ramah-piaraan, kalayan 47.89% sipat ngamungkinkeun panyewa pikeun nyandak piaraanna. Persentase anu luhur ieu ngajantenkeun New York nagara anu pangsaéna di pantai Wétan pikeun hirup sareng piaraan anjeun.

Top 10 Nagara Pangsaéna pikeun Sewa Ramah-Piaraan

pangkatnagaraSato Piaraan NyanggakeunTotal Nyanggakeun% Ramah piaraan
1Illionis2468412259.87%
2Mississippi22943852.28%
3New York63201319647.89%
4Géorgia1914407247.00%
5Karolina Kalér1765391745.06%
6Tennesse895215641.51%
7Indiana804205039.22%
8Nevada494134436.76%
9Alabama494135136.57%
10Missouri877250635.00%
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment