24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha raramean Industri silaturahmi Rapat Berita Industri wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab olahraga piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Expo 2020 Dubai kéngingkeun kiriman khusus ti US Open

Expo 2020 Dubai kéngingkeun kiriman khusus ti US Open
Expo 2020 Dubai kéngingkeun kiriman khusus ti US Open
Ditulis ku Harry Johnson

Di luar New York, kantong ténis bakal disebarkeun dina sababaraha gerbang Émirat di Amérika Serikat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Don Victor Mooney mangrupikeun pamaén ténis Hideung anu munggaran anu kéngingkeun gelar single dina Buka AS, Terbuka Australia sareng Wimbledon.
  • Don Victor Mooney ngumpulkeun rékét ténis, bola sareng pasokan sakola pikeun murangkalih salami Buka AS.
  • Kusabab COVID-19 pandemi énggal Expo 2020 Dubai kaping tanggal 1 Oktober 2021 - 31 Maret 2022.

Anjeunna ngawelah peuntas Atlantik sareng muter di Émirat. Ayeuna, Don Victor Mooney, Présidén HR 1242 Resilience Project, ngumpulkeun rakét ténis, bal, sareng perlengkapan sakola pikeun barudak nalika Buka AS. Kampanye dijantenkeun: Operasi Arthur Ashe. Arthur Ashe championed kakuatan buku sareng lapangan tenis. Ashe mangrupikeun pamaén ténis Hideung anu munggaran anu kéngingkeun gelar single dina Terbuka AS, Terbuka Australia sareng Wimbledon.

Kampanye kempelan sareng pengepakan badé réngsé dina Séptémber 12. Di luar New York, kantong ténisna bakal disebarkeun dina sababaraha gerbang Émirat di Amérika Serikat. Kantong ténis terakhir bakal dikirimkeun dina Dubai Expo 2020, anu dibuka tanggal 1 Oktober 2021.

If Émirat awak kabin gaduh tempat séép anu diperpanjang di New York, aranjeunna wilujeng sumping pikeun ngabantosan kami ngepak sababaraha kantong ténis, saur Mooney.

Expo 2020 dijadwalkeun janten World Expo anu bakal diayakeun ku Dubai di Uni Émirat Arab, anu mimitina dijadwalkeun pikeun 20 Oktober 2020 - 10 April 2021. Nanging, kusabab pandemi COVID-19 di Uni Émirat Arab, tanggal-tanggal énggalna nyaéta 1 Oktober , 2021 - 31 Maret 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment