24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui kasalametan Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Lockdowns Thailand anu nyeri kedah lirén, usaha ceurik

PM alamat Thailand lockdowns

Pusat Thailand pikeun Administrasi Kaayaan COVID-19 ngagampangkeun sababaraha kadali panyakit dina Rebo, 1 Séptémber 2021, lockdowns Thailand.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ayeuna lockdowns Thailand kalebet jam malam 9 sonten dugi ka 4 sonten di propinsi "beureum poek" na.
  2. Usaha Thailand nungtut supaya lockdowns geuwat dieureunkeun sareng distribusi vaksin dilakukeun langkung épéktip.
  3. Usaha parantos di lockdown langkung ti sabulan sareng parantos ngalaksanakeun tindakan pangendali panyakit anu ketat dina upaya nyingkahan kuncen kahareup.

Perdana Menteri Thailand Prayut Chan-o-cha nyarios yén jam 9:00 sonten dugi ka 4:00 jam curfew di 29 COVID-19 Propinsi "beureum poek", kalebet Pattaya City sareng Bangkok, tiasa disingget atanapi diangkat, gumantung kana kaayaan COVID-19.

Cenah sanaos Pusat Administrasi Situasi COVID-19 ngaleutikeun sababaraha kadali panyakit dina dinten Rebo, anjeunna ngaharepkeun sadayana tetep jaga. Watesan tiasa langkung santai upami kaayaan ningkat.

Jén Prayut nyatakeun yén kurangan atanapi pangangkatan kurfew bakal gumantung kana jumlah inféksi, korban jiwa, sareng métrik sanés anu aya hubunganana sareng pandemi éta.

Perdana Menteri nyatakeun yén anjeunna terang yén curfew mangaruhan lembaga hiburan, sareng asosiasi anu ngawakilan pamilik pub, bar, sareng tempat wengi sanésna hoyong ngabahas pangangkatan langkung seueur larangan sareng CCSA, tapi anjeunna tetep prihatin ngeunaan jalma anu ngiringan kana tempat ieu.

Usaha Thailand nungtut lockdowns dieureunkeun langsung

Seueur usaha optimis saatos dinten mimiti dibuka deui dinten Rebo, saatos langkung ti sabulan ditutupan kalayan langkah-langkah lockdown di tempatna. Seueur usaha ngalaksanakeun tindakan pangendali panyakit anu ketat pikeun nyingkahan penguncian anu sanés dina waktos payun, samentawis panitia gabungan parantos naros ka pamaréntah pikeun henteu nyatakeun deui anu kakoncara.

Komite Tetep Gabungan pikeun Perdagangan, Industri sareng Perbankan (JSCCIB) parantos naros ka pamaréntah henteu kedah nerapkeun deui langkah-langkah pangonci salaku réspon COVID-19, tapi malah langkung museur kana distribusi épéktip anu efektif sareng komunikasi transparan sareng masarakat umum.

Pupuhu JSCCIB, Payong Srivanich, nyatakeun yén tindakan ngonci dilaksanakeun langkung ti sabulan henteu nyababkeun turunna signifikan dina jumlah anyar COVID-19 clebu, tapi malah nyababkeun karusakan kontinyu dina ékonomi.

Nya kitu ogé, Présidén Federation of Thai Industries (FTI), Suphan Mongkolsuthee, nyarios yén pamaréntah henteu kedah ngenalkeun deui langkah-langkah penguncian, nyatakeun yén tingkat cakupan vaksinasi ayeuna kedah ngahontal 70% penduduk, upami pamaréntah tiasa ngahontal peluncuranana udagan.

Seueur mall anu balanja nalika lockdown, hirup deui kamari, sabab seueur toko sareng réstoran ayeuna diidinan dibuka deui.

Di MBK Center di Bangkok, seueur pangecér parantos dibuka deui toko na ku langkah-langkah kasihatan sareng kaamanan anu ketat dilaksanakeun. Pengadilan dahareun di sana ayeuna parantos siap pisan pikeun jasa kalayan kaseueuran staf anu ayeuna parantos divaksinasi. MBK Center, ogé katelah Mahboonkrong, mangrupikeun mall balanja 9 lantai ageung di Bangkok kalayan sakitar 2,000 toko, réstoran, sareng toko jasa.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment