Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Turki Breaking News Rupa-rupa Berita

Turki ngencarkeun larangan COVID pikeun pendatang asing

Turki ngencarkeun larangan COVID pikeun pendatang asing
Turki ngencarkeun larangan COVID pikeun pendatang asing
Ditulis ku Harry Johnson

Pembaruan diterapkeun dina usaha pikeun ngabendung panyebaran pandemi COVID-19 di Turki, sareng badé dibereskeun dina dinten Sabtu, 4 Agustus.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Turki mutahirkeun larangan anti-COVID pikeun pendatang asing.
  • Peraturan ditujukeun pikeun nyegah panyebaran pandemi COVID-19 di Turki.
  • Aturan anu diénggalan parantos dibereskeun énjing.

Menteri Dalam Negeri Turki ngaluarkeun sirkular dinten ieu, ngumumkeun pembaruan énggal pikeun syarat sareng batesan pikeun pengunjung anu sumping ka nagara éta ti luar negeri.

Pembaruan diterapkeun dina usaha pikeun ngabendung panyebaran pandemi COVID-19 di Turki, sareng badé dibereskeun dina dinten Sabtu, 4 Agustus.

Daptar beureum: Brasil, Afrika Kidul, Nepal, sareng Sri Lanka

Gantung tina penerbangan langsung ti Brasil, Afrika Kidul, Nepal, sareng Sri Lanka bakal teraskeun dugi ka aya bewara salajengna.

Panumpang anu parantos sumping ka nagara-nagara ieu dina 14 dinten terakhir bakal dipenta pikeun ngirimkeun hasil uji PCR négatip kéngingkeun maksimal 72 jam sateuacan lebet kalkun.

Aranjeunna ogé bakal dikarantina selama 14 dinten di lokasi anu ditangtukeun ku gubernur, anu akhirna tes négatip bakal diperyogikeun deui. Upami aya hasil tés positip, pasién bakal dijaga terasing, anu bakal dipungkas ku hasil négatip dina 14 dinten ieu.

Bangladés, India sareng Pakistan

Aturan perjalanan pikeun Bangladés, India, sareng Pakistan parantos direda, sareng panumpang ti nagara-nagara ieu, atanapi anu parantos sumping ka nagara-nagara ieu dina 14 dinten ka pengker, bakal dipénta pikeun ngirimkeun hasil uji PCR négatip anu dikéngingkeun dugi ka 72 jam sateuacanna.

Jalma anu dokumén nampi dua dosis vaksin COVID-19 dipasihan persetujuan ti Organisasi Kaséhatan Dunya atanapi Turki atanapi hiji dosis vaksin Johnson & Johnson sahenteuna 14 dinten sateuacan lebet Turki bakal dibebaskeun tina karantina.

Inggris, Iran, Mesir sareng Singapura

Panumpang anu datang ti Inggris, Iran, Mesir, atanapi Singapura bakal diperyogikeun ngalebetkeun hasil négatip tina tés PCR anu dilakukeun maksimal 72 jam sateuacan lebet.

Pikeun panumpang anu iinditan ti Apganistan, anu tiasa nyayogikeun dokumén anu nunjukkeun yén aranjeunna disayogikeun vaksin COVID-19 dina 14 dinten terakhir atanapi pamulihan tina inféksi COVID-19 dina genep bulan ka pengker moal meryogikeun hasil tés atanapi karantina.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment