Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor rapat wartos Romantis Kawinan Bulan Madu piknik Pembaruan Tujuan Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Dunchurch Park Hotel pareum sapeupeuting: Henteu telepon, teu aya halaman wéb

Dunchurch Park Hotél

Hotel Dunchurch Park di Dunchurch, kampung ageung sareng paroki sipil di pinggiran kidul-kulon Rugbi di Warwickshire, Inggris, parantos ngabolaykeun sadayana sapeuting, kawinan, sareng acara anu maju.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sapeuting, jalur telepon hotél parantos dipareuman, janten henteu cara komunikasi sareng hotél naha tamu atanapi média.
  2. Halaman wéb hotél parantos dinonaktipkeun - éta ngan ukur musna; teu aya pesen atanapi panjelasan terakhir pikeun tamu atanapi umum.
  3. Hotel teu acan ngaluarkeun pernyataan naon waé anu ngajelaskeun shutdown gancang ieu atanapi naon anu nyababkeun éta.

Sadaya Hotel Dunchurch Park parantos dikonfirmasi nyaéta yén éta masih operasional sareng éta henteu acan ngagaduhan panarimaan atanapi administrasi.

Juru bicara nyandak kana média sosial awal minggu ieu sareng nyarios: "Kalayan pangaruh langsung, Dunchurch Park Hotel henteu kabuka deui pikeun masarakat umum, atanapi sanggup mempermudah perkawinan atanapi acara. Nanging, kami operasional dina mangsa ieu sareng tiasa netelakeun kami henteu aya panarimaan atanapi administrasi.

"Samentawis éta, kami tulus nyungkeun hapunten tina kasulitan anu disababkeun ieu; aya masalah atanapi patarosan ngeunaan pangaruh panutupanana urang kedah di-email ka [email dijaga] dimana anggota tim kami bakal senang ngahubungi anjeun ku mulang. "

Pesen anu sami ieu dipasang ka Akun Dunchurch Park Hotel dina facebook. Sigana parantos dipasang jam 2:05. Dina pernyataan tertulis hotél parantos ngagolongkeun tulisanana: "Dunchurch Park Hotel terbatas anu tiasa masihan koméntar kana pos ieu," anu ngan ukur hartosna, aranjeunna henteu leres-leres hoyong ngaréspon saha waé.

dina Inggris halaman facebook hotél, aya anu nyungkeun buku tamu kawinan anu nekat:

"Halo????? Naha teu aya anu nyarioskeun ka urang buku kawinan naon ???? Cmon dunchurch. Bangun sareng nyarios ka kami naon anu badé. "

Gosip anu bakal aya di sakitar penutupan langsung nyaéta salaku hiji jalma ngaréspon: "Kuring parantos bébéja yén aranjeunna parantos nyandak seueur pangungsi dina hibah pamaréntah, ieu dikirimkeun ku padamel. Aranjeunna gaduh perjanjian 12 bulan sareng pamaréntah pikeun pangungsi. "

Pernyataan ku hotél yén patarosan kedah di-email janten anggota timna "bakal senang ngahubungi anjeun ku mulang," henteu akurat. Salah saurang pangguna facebook naros naha aya anu nampi réspon kana pesen telepon atanapi email, nyerat: "Diusahakeun nelepon sareng ngirim email deui dinten ayeuna - masih teu nanaon - naha aya anu kabeneran angkat ka hotél?"

Unggal balesan dikonfirmasi teu aya réspon ku hiji waleran: "Teu tuah ku kami. Kami parantos ngirim email, nyauran unggal garis anu mungkin sareng kami parantos nyobian koordinator kami sareng henteu aya réspon atanapi pembaruan. … Kuring henteu ngarepkeun aya pembaruan dugi ka minggu payun mudah-mudahan. Upami perkawis kawinan, kuring bakal ngahubungi sababaraha suplai Dunchurch, sabab kuring parantos tiasa kéngingkeun langkung seueur inpormasi sareng dukungan ti aranjeunna tibatan ngagaduhan tempat atanapi staf hotél! ”

Aranjeunna misteri terus.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment

1 Comment

  • Hai kami didieu dina hiburan kuda gélo anu dipendakan ngalangkungan buku pameunteu yén kami parantos sadayana dibatesan pernikahan. Kami parantos sareng DP salami 8 taun sareng ieu kumaha aranjeunna ngubaran sadayana Henteu Bingah. Kami di dieu pikeun ngabantosan sadaya pihak ngalih ka tempat anu sanés pikeun aya dinten khusus