Airlines hal hiber Perjalanan Usaha News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos kasalametan piknik kandaraan Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Staf Amérika Airlines henteu kacampur anu kéngingkeun COVID nyalira

Anggota awak hiber Amérika Airlines

Kawijakan anyar American Airlines 'hartosna karyawan anu henteu divaksinasi anu turun nganggo COVID-19 kedah nganggo dinten anu gering nyalira kanggo naon waé anu aranjeunna kedah angkat. Ieu ngeureunkeun cuti pandemi khusus Amérika parantos disetél saatos coronavirus mimiti dimaénkeun - pikeun anu teu dicampur, nyaéta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Nalika COVID-19 mimiti muncul, seueur perusahaan dipindahkeun pikeun nyiptakeun cuti pandemi pikeun anu turun sareng coronavirus.
  2. Ayeuna Administrasi Pangan sareng Narkoba ngagaduhan vaksin anu berwenang ngalawan COVID-19, ieu ngarobih rupa perusahaan anu daék dilakukeun pikeun padamelna anu milih henteu divaksinasi.
  3. Seueur karyawan anyar ayeuna-ayeuna diperyogikeun nunjukkeun bukti vaksinasi pikeun ngalengkepan prosés perekrutan.

Kawijakan anyar bakal diberlakukeun dina awal Oktober pikeun anu sanés, tapi, padamel American Airlines anu parantos divaksinasi masih ditutupan ku kabijakan cuti pandemik sareng henteu kedah nganggo dinten anu gering nyalira pikeun nyéépkeun waktos damel ti damel. muhun

Ieu katingalina mangrupikeun tren di kalangan maskapai, sabab Alaska Airlines ogé parantos nyegah karyawan anu henteu rata-rata nganggo mayar COVID-19 khusus pikeun padamelan anu leungit kusabab virus.

Henteu ngan éta, Alaska Airlines ogé ngahargaan padamelna sareng bonus $ 200 kanggo divaksinasi, sareng sadaya pagawé énggal payun kedah nunjukkeun buktina vaksinasi sateuacan sacara resmi disewa. Maskapai ieu ogé meryogikeun sadaya padamel anu teu divaksinasi pikeun ilubiung dina program pendidikan vaksin.

Bulan Las, United Airlines mangrupikeun maskapai AS munggaran anu peryogi vaksinasi pikeun sadaya padamel rumah tangga na. Serikat ngagaduhan 67,000 pagawé di Amérika Serikat sareng sadayana padamelan anyar kedah nunjukkeun buktina vaksinasi ti bulan Juni 2021. Di kantor perusahaan Serikat, pagawé anu henteu rata kedah nganggo masker pameunteu.

Frontier Airlines ogé bakal nungtut pagawé pikeun divaksinasi pinuh ku 1 Oktober taun ieu. Éta pagawé anu henteu milih divaksinasi bakal diperyogikeun pikeun ilubiung dina uji coba COVID-19 biasa.

Maskapai anu sanés ngusahakeun pagawéna divaksinasi sapertos anu parantos dilakukeun ku Alaska Airlines ku nyayogikeun insentif sapertos gaji tambahan atanapi waktos dibayar.

Naon anu nyababkeun parobihan ieu?

lamun Administrasi Narkoba Federal (FDA) nyatujuan Pfizer salaku vaksin, ieu ngabuka gerbang pikeun perusahaan pikeun ngarobih kabijakan pikeun COVID-19, sabab ieu sering janten alesan anu dianggo ku padamel anu teu hoyong divaksinasi - yén teu aya vaksin anu sacara resmi disatujuan.

Maskapai penerbangan tetep meryogikeun sadayana dina kapal nganggo masker salami hiber, kecuali nalika tuang atanapi nginum, tangtosna.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment