Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Nyiapkeun garis nalika anjeun ngapung ti London Heathrow

Heathrow mayhem: Réa ageung ngabahekeun bandara anu kurang mampu
Heathrow mayhem: Réa ageung ngabahekeun bandara anu kurang mampu
Ditulis ku Harry Johnson

Sababaraha panumpang Heathrow ngalaporkeun kali antrian leres-leres absurd kusabab kakurangan staf Angkatan Border anu ngajantenkeun palayan ngantosan ngantri salami lima jam.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kurangna staf nyababkeun garis ageung di Heathrow.
  • Wisatawan kapaksa ngantosan ngantri salami lima jam.
  • Antrian dibungkus gaduh résiko COVID-19 pikeun rébuan panumpang maskapai.

Kurangna staf Border Force di Bandara Heathrow di London nyababkeun garis ageung sareng kakurangan lengkep jarak jauh sosial minggu ieu, kusabab jumlah tanaga anu kawates henteu tiasa ngungkulan anu aya di perbatasan.

Panumpang maskapai di Bandara Heathrow parantos sababaraha kali ngalaman kaayaan sapertos kitu ti mimiti pandemi COVID-19, tapi dinten Jumaah ieu, sababaraha urang Britan ngalaporkeun kali antrian anu absurd kusabab kakurangan staf Angkatan Border anu ngajantenkeun palayan ngantosan ngantri salami LIMA jam.

Hiji panumpang bahkan dikabarkan pingsan nalika huru-hara.

Bandara Heathrow ngaréspon keluhan ku nyatakeun yén telat éta disababkeun ku Pasukan Batesan ngalaksanakeun "Cék Ukur Kaséhatan pikeun mastikeun patuh panumpang kana sarat éntri Pamaréntah UK panganyarna."

Bandara henteu ngatasi kurangna jarak sosial sareng panjang, antrian anu dikemas, Nanging, anu ngagaduhan résiko coronavirus ka rébuan panumpang maskapai.

Dinten Saptu enjing, palancong di Terminal 5 ngalaporkeun dina média sosial yén antrian parantos maot.

Numutkeun ka média lokal, sahenteuna dalapan insiden sanés anu panjang, ramé anu rame, sareng kurang aksés kana fasilitas cai sareng kamar mandi parantos kacatet antara Méi sareng Séptémber.

Dina Désémber 2020 - ngan sababaraha dinten sateuacan Natal - ratusan panumpang sésana terdampar di Bandara Heathrow nalika penerbangan janten padamelan ku Brits nyobian kabur nembé diumumkeun Watesan 4 coronavirus, anu maksa kulawarga cicing di bumi sareng jauh ti jalma anu dipikacinta salami usum liburan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment