24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Warta Mecahkeun Czechia Perancis Ngabobol Warta wartos tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

4 urang tiwas di Républik Céko sareng Perancis nabrak pesawat

4 urang tiwas di Républik Céko sareng Perancis nabrak pesawat
4 urang tiwas di Républik Céko sareng Perancis nabrak pesawat
Ditulis ku Harry Johnson

Baheula dina dinten anu sami, pesawat-mesin ringan nabrak jalan raya di komune Voignarou beulah kalér, maehan dua urang dina kapal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pesawat mesin-mesin nabrak di Céko ayeuna.
  • Dua jalma dina kapal pesawat maot dina kacilakaan.
  • Dua jalma ogé tiwas dina kacilakaan pesawat di Perancis

Dua jalma tiwas dina kacilakaan pesawat olahraga mesin ringan caket kota Kladno caket Prague Républik Czech.

Kacilakaan na dilaporkeun dinten Saptu, 4 Séptémber, ku wawakil pulisi Céko Lucia Novotna.

"Dua jalma maot dina kacilakaan pesawat dina pesawat olahraga caket kota Kladno," saur pejabat pulisi.

Kacilakaan éta lumangsung sakedik saatos 14:00 (2 sonten) Waktos Éropa Tengah.

Pulisi Céko ayeuna nuju nalungtik sabab kajadian.

Baheula dina dinten anu sami, pesawat-mesin lampu nabrak jalan raya di komune Voignarou beulah kalér. Dua jalma ogé tiwas dina kacilakaan éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment