24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Karibia Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News wartos Ngawangun deui resorts kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Langkung ti 2,000 padamel pariwisata Jamaika divaksinasi dina 3 dinten mimiti tina vaksinasi

Hatur nuhun - Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, (nangtung) nganyatakeun apresiasi tulus kana jumlah pagawé pariwisata salami periode pengamatanana saatos nyandak vaksin pilihanana di situs Blitz Bulan di Jumaah, 3 Séptémber 2021. Anjeunna ngahaturkeun nuhun ka aranjeunna pikeun maénkeun bagianna dina ngajaga wisata. séktor, ku cara nyandak vaksin anu nyalametkeun.

Langkung langkung ti 2,000 padamel wisata di Jamaika parantos divaksinasi nganggo salah sahiji tina tilu vaksin anu sayogi pikeun aranjeunna di sajumlah situs blitz strategis anu diayakeun ku Pasukan Tugas Vaksinasi Pariwisata, dina tilu dinten kahijina kagiatan utama. Pasukan Tugas, anu didirikeun pikeun mempermudah vaksinasi sadaya padamel wisata di panjuru pulau, parantos ngayakeun serangkaian suntikan vaksinasi, kalayan anu munggaran diayakeun tanggal 30 Agustus.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pariwisata Jamaika ngeunaan corétan positif vaksinasi COVID-19 pikeun pagawé pariwisata.
  2. Menteri Pariwisata sareng Co-Ketua Pasukan Tugas Vaksinasi Pariwisata parantos sumping di tempat divaksinasi Istana Bulan pikeun ngahaturkeun nuhun ka tim sareng padamelna.
  3. Langkung seueur situs blitz vaksinasi anu badé disiapkeun di Negril, Ocho Rios, Montego Bay sareng Basisir Kidul kalayan harepan vaksin dugi ka 600 jalma per dinten di unggal tempat.

Saatos vaksinasi 1,200 pagawé di Hotel Pegasus tanggal 30 Agustus, langkung ti dua dinten (2-3 Séptémber) Sendal Negril ningali sakitar 556 padamel wisata milih vaksinna, nalika di Istana Bulan di Ocho Rios dinten Jumaah, 3 Séptémber , sakitar 385 pagawé divaksinasi. Nanging, Bulan Istana kagungan pikasieuneun sateuacanna dimana 320 padamel anu nampi jab sareng dugi ka ayeuna 60 persén pagawé na parantos divaksinasi. 

Jamaica Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, sareng Ko-Kursi ti Pasukan Tugas Vaksinasi Pariwisata, Clifton Reader, aya di lokasi di tempat divaksinasi Istana Bulan pikeun niténan operasi di dinya sareng ngahaturkeun nuhun ka tim anu damel babarengan kalebet perawat sareng dokter ti pihak swasta anu ngalaksanakeun prosés. 

Menteri Bartlett nyarios, "prakarsa ieu mangrupikeun kamitraan antara Menteri Pariwisata, Hotel Jamaika sareng Turis Asosiasi (JHTA), sareng Prakarsa Vaksin Séktor Swasta (PSVI) pikeun ngadorong vaksinasi 170,000 padamel industri di sagala sub- séktor. "  

Nalika ngaku yén ieu mangrupikeun urutan anu jangkung, Tuan Bartlett optimis salaku "kami ningali kahoyong pagawé ayeuna dibuktikeun ku kaluaran anu parantos urang tingali dina 3 dinten terakhir ti saprak program parantos dimimitian."  

Cenah, langkung seueur situs blitz anu badé disiapkeun di Negril, Ocho Rios, Montego Bay sareng Basisir Kidul kalayan harepan vaksin dugi ka 600 jalmi unggal dintenna. "Maksadna henteu maksakeun infrastruktur kaséhatan anu aya pikeun ngaktipkeun program vaksinasi ieu, janten dokter, perawat sareng sadayana pangaturan infrastruktur disayogikeun ku kami ngaliwatan koalisi," saurna. 

Menteri ngadamel banding pribadi ka padamel di industri pariwisata, kulawarga sareng réréncangan caketna pikeun aksés kana situs blitz khusus anu nawiskeun vaksin AstraZeneca, Pfizer sareng Johnson & Johnson gratis. "Kami henteu ngalihkeun saha waé," saurna negeskeun. 

Samentawis éta, Mr. Reader anu ogé Présidén JHTA sareng diréktur pangurus Bulan Istana, nyarioskeun hal anu hadé pikeun staf hotél "saé pisan yén waktos ieu kami mutuskeun muka éta henteu ngan ukur kulawarga karyawan kami tapi padagang karajinan, operator angkot, padamel villa sareng anu aya di tempat wisata. " Jalma anu nampi dosis awalna di Bulan Istana ogé bakal diondang deui pikeun dosis anu kadua. 

Lantai dasar jangjang kulon hotél dibuka pikeun situs blitz sareng pamilon ngalangkungan pancuran sanitasi otomatis sateuacan lebet kana tempat dimana aranjeunna ogé dirawat dina pidangan audio visual ngeunaan virus COVID-19 sareng vaksin. 

Mr. Reader nyarios yén hotél ageung kalayan kapasitas pikeun ngalaksanakeunana, didorong mayar biaya administrasi pikeun mastikeun yén saha waé anu muncul henteu kedah mayar nanaon kanggo divaksinasi. "Kami hoyong lingkungan kerja anu aman pikeun jalma sareng hiji-hijina cara pikeun ngalaksanakeunana nyaéta ku vaksinasi," saur Mr. Reader. 

Peserta Spa di Bulan Istana, Chevanise Williams nyarios yén anjeunna ngartos yén nyandak vaksin sanés ubar pikeun COVID-19 tapi "upami anjeun néwak virus, anjeun terang yén gejalana bakal kirang parah, janten… penting pikeun kuring nyandak éta, sabab kuring kedah ngajagi kulawarga sareng jalma-jalma anu datang ka dieu ogé. "     

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment