24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Jasa Berita Kawat

WAH! BMW 8 Series Gran Coupe Édisi Husus

Kawat India
wirerelease

BMW 8 Series Gran Coupe anu méwah bakal dijual dina édisi kolektor terbatas saatos perdana dunya na di Frieze Los Angeles dina bulan Pébruari 2022. Dina 2010, seniman Amérika parantos nyiptakeun BMW M3 GT2 Art Car anu dipentaskeun dina 24 Jam Le Balapan Mans. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

 Jeff Koons, babarengan sareng Oliver Zipse, Pupuhu Déwan Manajemén, BMW AG, ngumumkeun dinten ayeuna yén seniman éta bakal nyiptakeun édisi khusus M850i ​​xDrive Gran Coupe.

Méwah 8 Series Gran Coupe bakal dijual dina édisi kolektor terbatas saatos perdana dunya na di Frieze Los Angeles dina bulan Pébruari 2022. Dina 2010, seniman Amérika parantos nyiptakeun BMW M3 GT2 Art Car anu dipentaskeun dina 24 Jam Le Mans balapan. 

Jeff Koons: "Kuring resep pisan sareng ngahargaan kasempetan pikeun damel sareng BMW deui sareng nyiptakeun mobil édisi khusus."

Ayeuna mobil-mobilna diproduksi dina cicingeun di BMW Group Plant Dingolfing, Bavaria. Salami acara ekslusif di Pinakothek der Moderne sababaraha dinten sateuacan muka IAA MOBILITY 2021, sakilas pandangan sareng detil caketna dikedalkeun.

THE 8 X JEFF KOONS mangrupikeun perwujudan tina presisi, perbaikan sareng kerajinan, sareng cet multi-lapisan anu peryogi 285 jam kanggo dilarapkeun dina unggal mobil. Desain anu ekspresif sareng keuna ngagabungkeun sabelas warna luar anu béda-béda mimitian ti biru dugi ka pérak ogé tina konéng dugi ka hideung. Ngan ukur dua mobil anu bakal diproduksi unggal minggu. Interior multi-warna diwangun ku bahan high-end, kulit halus sareng tutup cangkir kalayan lencana édisi sareng tanda tangan para seniman ukiran. Jok na didamel tina warna beureum sareng biru anu mencolok tina unit performa tinggi perusahaan BMW M. Desainna kalebet duanana unsur seni pop ogé pola géométri anu muji kana kontur sareng bentuk rumit 8 Series Gran Coupe. 

Doris Fleischer

Grup BMW sareng Perusahaan Pamaréntah 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment