24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Jasa Berita Kawat

Gaya rambut pangsaéna di Amérika Kalér: Pendakan para penata

Asosiasi Kecantikan Profesional (PBA) gumbira ngembarkeun juara ngeunaan 2021 Amérika Kaler Gaya Rambut Awards (NAHA), persaingan industri kecantikan anu paling bergengsi di Amérika Kalér. NAHA ngahargaan seniman top industri kecantikan sareng bakat kreatif anu ngadorong wates katerampilan sareng kreativitas. Salila langkung ti 30 taun, rébuan seniman berbakat parantos nganggo NAHA salaku platform pikeun ningalikeun karyana pikeun menangkeun NAHA anu dipikahoyong.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Acara anu dipihormat diayakeun Sabtu, 29 Agustus di Mandalay Bay Resort sareng Convention Center nalika Cosmoprof North America (CPNA) di Las Vegas., Nevada.

NAHA ngagungkeun bakat terkemuka di industri sareng nampilkeun 15 katégori kaunggulan dina artistik rambut sareng makeup, kalebet Inspiring Salon of the Year sareng Pendidik ti taun penghargaan kategori. 

"Ieu mangrupikeun taun anu saacanna dilakukeun pikeun NAHA, tapi kreativitas anu luhur sareng seni seni anu diwakilan mangrupikeun anu paling berkesan dina sajarah persaingan," saé Nina Daily, Diréktur Eksekutif PBA. "Industri ngempelkeun nyalurkeun énergi kana inovasi groundbreaking sareng sasarengan, sareng kami moal tiasa janten pemenang para pemenang, finalis sareng saha waé anu nempatkeun seueur karep sareng tanaga dina ngajantenkeun suksés wengi ayeuna." 

NAHA 2021 diayakeun ku stilist selebritis A-list sareng Living Proof Global Creative Director Michael Shaun Corby sareng nampilkeun presentasi artistik ku Silas Tsang sareng Tim Ulta Beauty Pro. Acara éta langsung diséépkeun sareng sayogi paménta pikeun anu teu tiasa sumping sacara langsung. 

Salaku tambahan pikeun upacara panghargaan, NAHA 2021 kalebet resepsi karpét beureum anu ngabagéakeun finalis NAHA, juara NAHA sateuacanna, ngarah pangaruh kageulisan, sareng selebriti kana acara éta, sareng diayakeun ku Founding Media Partner Salon modéren sareng Anne Morattoalong sareng ikon industri, pendidik, tukang cukur sareng aktivis Rodrick Samuels. 

Jawara Pemenang 2021 NAHA:

  • Avant Garde- Sharie Valcin
  • Editorial Stylist of the Year- Danielle Keasling
  • Pendidik Taun- Sam Villa
  • Cukuran - Suzanne Sturm
  • Cukuran- Stephen Moody
  • Penata rambut dina Taun- Silas Tsang
  • Salon Inspirasi tina Taun- Kotak Warna Salon + Spa 
  • Artis makeup taun- Nohemi Capetillo
  • Master Hairstylist of the Year- Ruth Roche
  • Penata rambut Pria di Taun- N maling Almaraz
  • # NAHAMoment- Lauren Moser
  • Siswa Hairstylist Taun- Alisha Kemp
  • Styling sareng Finishing- Nick Stenson
  • Tim dina Taun- Julie Vrie
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment